Županija

FOTO/KOD ŽUPANA Brončani vaterpolisti na prijemu u Ranjini

FOTO/KOD ŽUPANA Brončani vaterpolisti na prijemu u Ranjini

 

Župan Nikola Dobroslavić sa zamjenicima Žaklinom Marević i Joškom Cebalom te v.d. pročelnice Upravnog odjela za društvene djelatnosti Jelenom Dadić primio je danas u Palači Ranjina dubrovačke vaterpoliste koji su na Europskom prvenstvu vaterpola u Barceloni osvojili brončanu medalju.

U opuštenoj atmosferi župan je s vatrepolistima pretresao brojne teme. bilo je tako govora o planovima za budućnost, korištenju VAR tehnologije u vaterpolu, ali i o velikom fizičkom naporu kojeg vaterpolo iziskuje.

– Sport i život – u oba ponekad dobijaš, a ponekad te bacaju u ‘bandu’. Konstantno pokazujete kako se trud isplati – zlatni, srebrni ili brončani, vi ste talentirani i kvalitetni sportaši na koje smo svi neizmjerno ponosni. Svaka vam čast, bili ste izvrsni i ostvarili ste izvanredan uspjeh – poručio je prigodno Župan Dobroslavić.

– Mi smo zadovoljni. Možemo mi i bolje, ali u tom smo trenutku učinili najbolje što se moglo učiniti. Često smo u ulogama kad nam se čestita i lijep je to osjećaj. Sada krećemo ispočetka i idemo u nove pobjede. Ovo je zlatno vrijeme za sport – košarka, nogomet, vaterpolo – u poslijednje vrijeme dosta je medalja i pobjeda – izjavio je u ime vaterpolista Maro Joković

Ugodno druženje vaterpolisti su zaključili s izjavom kako se slijedeći put u župana vraćaju sa zlatom!

Pročitajte još

[FOTO] Krcat Dom kulture u Čilipima, svi su došli na kviz Deana Kotige

Dulist

OLDTIMER RALLY U STONU Sedamdesetak povijesnih vozila će voziti od Komarne do Stona

Dulist

[FOTO] IDE SE NA GRAĐEVINSKU DOZVOLU Ovako će izgledati Sportsko-rekreacijski centar Čibača

Dulist