Zanimljivosti

FOTO: Klementine na dar Vukovaru

Donacija od dvanaest tona klementina danas je simbolično predana Vukovarsko – srijemskoj županiji. U Vukovaru su zamjenica župana Marija Vučković i tajnik Županijskog tajništva simbolično predali donaciju ispred sjedišta Caritasa vukovarskog Dekanata.

Treću godinu zaredom Dubrovačko-neretvanska županija dariva Vukovarsko-srijemsku županiju u akciji pod nazivom "Božićni poklon Vukovaru od Dubrovačko-neretvanske županije".

Kamion s mandarinama jučer je u jutarnjim satima krenuo iz skladišta Agrofructusa u Opuzenu te jutros sretno stigao u Vukovar.

Zamjenica župana Vučković i vukovarski zamjenik župana Cirba te ravnatelj vukovarskog Caritasa fra Vjenceslav Janjić mandarine su podijelili humanitarnim udrugama, udrugama za socijalnu skrb, Caritasu te vukovarskoj Općoj bolnici.

Zamjenica Marija Vučković istaknula je kako je božićno darivanje Vukovara i Vukovarsko-srijemske županije samo nastavak dobre i dugogodišnje suradnje, za koju je izrazila uvjerenje da će se nastaviti i ubuduće.

Pročitajte još

VELIKAN HRVATSKOG GLUMIŠTA Gospar Miše Martinović slavi 94. rođendan!

Dulist

Buduće mame, imate pitanja ili sumnje? Posjetite radionicu ‘Porod bez straha’!

Dulist

KRASNE, UKUSNE I MIRISNE Jesmo li zaboravili na nespole?

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija