Natrag
20.2.2019 00:35

facebook

twitter

google

rss

dulist

FOTO: Klapski spektakl na Stradunu

22.7.2012 @ 9:20 Andrea Falkoni Račić dulist IN
35;35

Podijelite:

Dubrovčani i njihovi gosti sinoć su na Stradunu mogli uživati u klapskoj pjesmi u izvedbi najboljih hrvatskih klapa. Klape Cambi, Maslina, Sveti Juraj i Rišpet Dubrovniku su podarili klapski spektakl u jedinstvenom ambijentu povijesne jezgre.

Koncert ‘Da te mogu pismom zvati’ tako je i ove godine izazvao oduševljenje dubrovačke publike, a voditelj je bio doajen spikerske scene, legendarni Oliver Mlakar koji je ovom glazbenom slavlju dao poseban pečat.

Na koncertu je, uz brojnu publiku, bio i dubrovački gradonačelnik Andro Vlahušić, ali i koalicijski mu partner, gradski nezavisni vijećnik Pero Vićan. Za Vićana nam je došapnuto kako se baš i nije razbacivao pljeskom, a na kraju koncerta kad je publika klape pozdravila dizanjem na noge, Vićana su morali nagovoriti da se digne sa stolice.

http://youtu.be/0l3RgdO9XjE

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana