Natrag
15.2.2019 22:29

facebook

twitter

google

rss

dulist

FOTO: Klape poklonile koncert Gradu!

15.12.2012 @ 22:01 Andrea Falkoni Račić Zanimljivosti
10;10

Podijelite:

Klape FA Linđo, Kaše, Kumpanji i Subrenum ove su subote održale koncert u Slanici kao svojevrstan poklon Gradu i samim Dubrovčanima.

Slavljenički koncert povodom upisivanja klapskog pjevanja na UNESCO-ov reprezentativni popis nematerijalne kulturne baštine čovječanstva organizirao je Festival Aklapela. U klapskoj pjesmi uživao je i župan Nikola Dobroslavić, koji je upravo ovog tjedna organizatorima Festivala izjavio kako je veliki poklonik klapske pjesme.

Uz župana na koncertu je bio i gradonačelnik Andro Vlahušić sa svojim pročelnikom za turizam Milanom Perićem te brojni drugi poklonici klapskog pjevanja.
Inače, klape koje su sudjelovale na večerašnjem gratis koncertu sudionice su 2. izdanja festivala Aklapela koji će se održati od 05. do 07. travnja 2013. godine.

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana