DuList IN

FOTO Evo kako je Karan zabavio Dubrovčane

Noć otvaranja Dubrovačkih ljetnih igara jedna je od najdužih i najluđih noći u Dubrovniku. Cijeli grad s uzbuđenjem je dočekao početak festivalskog ljeta.

Nakon vatrometa, koji je obasjao mire Grada, uslijedio je već tradicionalan koncert. Ove godine Dubrovčani i brojni gosti mogli su uživati u koncertu Dubrovačkog simfonijskog orkestra i Gorana Karana.

Uz Dubrovački simfonijski orkestar predvođen maestrom Tomislavom Fačinijem nastupili su inozemni solisti Alla Vasilevitsky, sopran i Xavier Moreno, tenor, koji su izvodili popularne operne arije.

U drugom dijelu koncerta uz dubrovačke simfoničare nastupio je Goran Karan, popularni hrvatski pop-pjevač u čijoj dugogodišnjoj karijeri bilježimo i nastupe u mjuziklima, te brojne uspješne hitove poput skladbi Prozor kraj đardina, Lipa si Lipa, Dite jubavi, Kao da te ne volim…

Ovaj pjevač izuzetnog vokala, višestruki dobitnik hrvatske glazbene nagrade Porin, uz Dubrovački simfonijski orkestar učinio je Dubrovačku noć, noć otvaranja 66. Ljetnih igara, zanimljivom i zabavnom.

Kakva je atmosfera bila na Stradunu pogledajte u fotogaleriji.

Pročitajte još

Jahtom Rarity legendarni rocker uplovio u dubrovački akvatorij

STAND UP VEČER NA BABINOM KUKU Nasmijte se do suza uz dvije dame

Dulist

PRVENSTVO U PRAGU Dubrovački steperi viceprvaci Europe u tri kategorije!

Dulist