Kultura

FOTO Kako izgleda obnovljena Crkva svetog Vlaha kroz oči ‘Getaldića’

‘Obnovljena crkva sv. Vlaha okom kamere članova Fotokluba Marin Getaldić’ naziv je izložbe koja je večeras otvorena u predvorju Dvorane sv. Ivana Pavla II. u Dubrovniku.

Na otvorenju su govorili Miho Kulušić, predsjednik Fotokluba „Marin Getaldić“ i mons. Toma Lučić, rektor crkve sv. Vlaha, koji je i otvorio izložbu.

Početkom ove godine, u dogovoru s Vijećem za kulturu i znanost Dubrovačke biskupije, članovi Fotokluba “Marin Getaldić” fotografirali su crkve Grada za izložbu fotografija kroz Dane kršćanske kulture u 2017. godini, a dio fotografija koje prikazuju crkvu sv. Vlaha izložen je upravo večeras.

Izložba je dio popratnog programa znanstvenog skupa ‘Jubileji sv. Vlaha – poticaj suvremenim znanstvenim promišljanjima’ i ostat će otvorena do 30. listopada.

Organizatori izložbe su Crkva sv. Vlaha i Vijeće za kulturu i znanost Dubrovačke biskupije u suradnji s Fotoklubom “Marin Getaldić” i Konzervatorskim odjelom Dubrovnik.

Pročitajte još

‘USKORO STAVLJAMO PAMET NA KOMEDIJU’ Dovršeno tiskanje prvog dijela Dunda Maroja u stripu

Dulist

U VILI ČINGRIJA Otvorena izložba o burnom životu ruske emigracije u Dubrovniku

Dulist

U VILI ČINGRIJA Izložba o ruskoj balerini Olgi Solovjovoj

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija