DuList IN

FOTO/KAD SE MALE RUKE SLOŽE Veseli uspon na Sniježnicu

FOTO/KAD SE MALE RUKE SLOŽE Veseli uspon na Sniježnicu
cof

HPD Sniježnica je i ove godine na Uskrsni ponedjeljak, 22. travnja u suradnji sa HGSS-om organizirala uspon za najmlađe planinare i njihove roditelje.

Jutarnje okupljanja na štreki u Mihanićima započelo je razvrstavanjem djece u dvije grupe, a roditelji su se uz pomoć kombija HGSS-a organizirali za prijevoz nazad. Uslijedio je uvodni pozdrav i čestitka za Uskrs. Nakon pozdrava dvije ‘male’ kolone su krenule uzbrdo prema Kuni. Prvo je uslijedio dio uspona kroz dubovu šumu, uz mahovinom prekrivene međe, a potom se izišlo na otvoreniji dio staze sa koje je pucao pogled na Konavosko polje.

Volonteri HPD Sniježnice i pripadnici HGSS stanice Dubrovnik su skupa sa roditeljima malih planinara pazili da sve bude pod kontrolom.

Dolaskom na livadu svi su se počastili sokićima i keksićima, a nakon okrijepe uslijedile su igre na livadi. Tražila su se čokoladna jaja, potezao se konop, trčalo u vrećama i još mnogo toga veseloga. Mala naoblaka koja je svako malo zaklanjala sunce dobro je došla pa djeci nije bilo prevruće. Sudjelovalo je oko 130 planinara od čega 70-ak djece.

 

Pročitajte još

[FOTO] Brojni ljubitelji kamenica uživaju u Malom Stonu, pogledajte koga smo ‘uhvatili’!

Dulist

RESTORAN ORSAN Već od subote tradicionalni klasici i noviteti u prepoznatljivom ambijentu

Dulist

Dubrovački zet najavio predstavu o kraljici estrade – Seve nacionale

Dulist