DuList IN

FOTO: IZBOR ZA MISS Tko je najljepša djevojka na jugu Hrvatske?

FOTO: IZBOR ZA MISS Tko je najljepša djevojka na jugu Hrvatske?

U ljetnikovcu Sorkočević u ACI Marini Komolac u nedjelju, 31. kolovoza u 21 sat održat će se izbor Miss Dubrovačko-neretvanske županije za Miss Hrvatske.

Na ovom spektaklu ljepote humanitarnog karaktera na mjestu kulturne i glazbene baštine Dubrovnika naša će županija nakon šest godina opet imati svoju Miss, koja će zastupati jug Hrvatske na nacionalnom izboru.

Dvanaest prelijepih djevojaka iz Dubrovnika, Korčule, Opuzena, Metkovića natjecat će se za titulu najljepše, u večernjim haljinama dizajnerice Džemile Dilberović, vjenčanicama salona I do, s nakitom dubrovačke galerije Đardin, naočalama Optike Van Gogh ,te renesansnim nošnjama Dubrovačkih ljetnih igara i naravno obućom Peko.

U glazbenom dijelu programa sudjeluju Ronald Braus i Laura Hladilo te Natalia Demyanova i korepetitorica Helena Tomašković, a voditelji spektakla su Nila i Sebastijan Vukosavić! Afterparty će se održati na brodu Sea Star.

Pokrovitelji programa su Grad Dubrovnik, Dubrovačko-neretvanska županija, Turistička zajednica Grada i Županije i ACI Marina Dubrovnik.

– Ne propustite jedinstven spektakl ljepote, mladosti, glazbenog doživljaja i čarobnog ambijenta, dođite na Izbor Miss Dubrovačko-neretvanske županije! – poručuju organizatori.

U fotogaleriji pogledajte koje djevojke se natječu za ovu titulu!

 

Foto: Facebook stranica Izbor za Miss Dubrovačko-neretvanske županije

Pročitajte još

Tradicionalan recept za ove blagdane donosi Maskeron

Dulist

KRISTINA ČORAK DONOSI Tradicionalne slastice s modernim twistom

Dulist

NOVA-STARA PJESMA ATLANTIDE Uz nebeske rođendane Alana i Davora!

Ivana Mijić Vulinović