Natrag
22.4.2019 08:49

facebook

twitter

google

rss

dulist

FOTO: IZBOR ZA MISS Tko je najljepša djevojka na jugu Hrvatske?

15.8.2014 @ 15:50 Dulist dulist IN
29;29

Podijelite:

U ljetnikovcu Sorkočević u ACI Marini Komolac u nedjelju, 31. kolovoza u 21 sat održat će se izbor Miss Dubrovačko-neretvanske županije za Miss Hrvatske.

Na ovom spektaklu ljepote humanitarnog karaktera na mjestu kulturne i glazbene baštine Dubrovnika naša će županija nakon šest godina opet imati svoju Miss, koja će zastupati jug Hrvatske na nacionalnom izboru.

Dvanaest prelijepih djevojaka iz Dubrovnika, Korčule, Opuzena, Metkovića natjecat će se za titulu najljepše, u večernjim haljinama dizajnerice Džemile Dilberović, vjenčanicama salona I do, s nakitom dubrovačke galerije Đardin, naočalama Optike Van Gogh ,te renesansnim nošnjama Dubrovačkih ljetnih igara i naravno obućom Peko.

U glazbenom dijelu programa sudjeluju Ronald Braus i Laura Hladilo te Natalia Demyanova i korepetitorica Helena Tomašković, a voditelji spektakla su Nila i Sebastijan Vukosavić! Afterparty će se održati na brodu Sea Star.

Pokrovitelji programa su Grad Dubrovnik, Dubrovačko-neretvanska županija, Turistička zajednica Grada i Županije i ACI Marina Dubrovnik.

– Ne propustite jedinstven spektakl ljepote, mladosti, glazbenog doživljaja i čarobnog ambijenta, dođite na Izbor Miss Dubrovačko-neretvanske županije! – poručuju organizatori.

U fotogaleriji pogledajte koje djevojke se natječu za ovu titulu!

 

Foto: Facebook stranica Izbor za Miss Dubrovačko-neretvanske županije

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana