Natrag
21.2.2019 04:48

facebook

twitter

google

rss

dulist

FOTO Iskonbar stigao u Dubrovnik

7.4.2013 @ 14:41 Baldo Marunčić Zanimljivosti
17;17

Podijelite:

Kolona posebno uređenih Renaulta 4 stigla je danas na Stradun.

Posljednji je ovo dan promotivno turističke vožnje kroz Hrvatsku, koju u sklopu projekta ISKONBAR organizira Agroturizam Konavle. Koloni su se pridružili i Dubrovčani te su na taj način postali dio nacionalnog projekta promocije ruralnog turizma Hrvatske.

– Krenuli smo s 18 vozila s 40-ak sudionika. Riječ je o projektu povezivanja Baranje, Istre i Konavala, odnosno promocije hrvatskog ruralnog turizma. Krenuli smo u petak iz Baranje na trodnevnu turneju, gdje smo posjetili brojne lokacije, kao što je na primjer Stara Kapela u Brodsko-posavskoj županiji, Fužine i Pakovo selo. Ovim smo nastavili projekt povezivanja Baranje, Istre i Konavala, koji je započet prije dvije godine Iskonbar festivalom u sklopu manifestacije Mirisi Božića u Konavlima 2011. godine. S obzirom da je s nama u povorci bilo i novinara iz nekoliko europskih zemalja, mislim da smo ovim predstavili hrvatski ruralni turizam i na međunarodnoj razini – istaknuo je po dolasku na Stradun tajnik udruge Agroturizam Konavle Perica Pušić.

Inače, kolona je jučer obišla Istru gdje je u Agroturizmu Štefanić, u Motovunu, organiziran zajednički ručak sa predstavnicima istarske županije i tamošnjih udruga ruralnog turizma. Nakon Istre kolona je krenula prema srednjoj Dalmaciji, te je u večernjim satima stigla u Etnoland Pakovo Selo. Osim članova i prijatelja Agroturizma Konavle, u koloni su i turistički novinari iz nekoliko zemalja Europe.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana