Natrag
17.2.2019 05:11

facebook

twitter

google

rss

dulist

FOTO “Invalidi su u Dubrovniku ugnjetavani!”

18.7.2013 @ 10:14 Nikša Miletić Zanimljivosti
5;5

Podijelite:

Ogorčeni smo i razočarani. Već mjesecima nam nitko ne želi pomoći, a mi ne možemo niti pristupiti našim parkirnim mjestima – javlja nam Božica Devčić, supruga stopostotnog hrvatskog ratnog invalida Ivice Devčića, koji još uvijek muku muči s parkiranjem na Pilama.

– Razočarani smo u institucije koje su nam obećale pomoći, posebno u Grad Dubrovnik. Nas se samo ugnjetava. Stopostotni invalidi u ovom gradu nemaju slobodu kretanja – žali se Božica Devčić, koja nam je poslala i fotografije s Pila.

Podsjetimo, još sredinom svibnja dubrovački invalidi prosvjedovali su protiv nemogućeg stanja s parkirnim mjestima na Pilama, koja su doslovno preko noći izmještena s ceste na pločnik pod platanom.

Parkirna mjesta nepravilno su označena, preko njih se parkiraju brojna vozila koja nemaju oznaku za invalide, a brojni mopedi im zagrađuju i pristup, odnosno nesmetan ulazak i izlazak na samom parkirnom mjestu.

Komentari

O autoru: Nikša Miletić

Magistar sam komunikologije, po prirodi idealist, u stvarnosti cinik sa rozim naočalama. Smatram kako je biti u mogućnosti ispraviti ili ukazati na nepravdu vjerojatno najveća legalna i legitimna moć koju pojedinac može imati.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana