Natrag
19.2.2019 02:12

facebook

twitter

google

rss

dulist

FOTO I Gotovina odao počast poginulima

6.12.2013 @ 11:12 Nikša Miletić Aktualno
10;10

Podijelite:

U sklopu programa proslave Dana branitelja jutros su kod Spomen-križa  i na Bošnjačkom groblju na Boninovu te kod spomen-obilježja ispred zgrade MUP-a položeni vijenci i zapaljene svijeće za sve poginule branitelje.

Vijence su položili gradonačelnik Vlahušić, župan Dobroslavić, predstavnici HV-a, MUP-a i udruga proizašlih iz Domovinskog rata, ali i general Ante Gotovina, kojem će danas u 12.30 u Gradskoj vijećnici biti dodijeljena Povelja počasnog građanina Grada Dubrovnika.

Program se nastavlja polaganjem vijenaca na Lichtensteinovom putu te kod križa na Srđu. U 12.30 za sve pomorce i stradale na moru u Portu će se spustiti vijenac u more, a u 15.30 na mjesnom groblju u Sustjepanu i na misi u crkvi Svetog Nikole odat će se počast poginulim braniteljima tog dijela grada. Kasnije popodne u 18 sati slijedi Sveta misa u dubrovačkoj katedrali, koju predvodi biskup Mate Uzinić, a u 20 sati je zakazan koncert DSO-a u Crkvi Male braće.

Komentari

O autoru: Nikša Miletić

Magistar sam komunikologije, po prirodi idealist, u stvarnosti cinik sa rozim naočalama. Smatram kako je biti u mogućnosti ispraviti ili ukazati na nepravdu vjerojatno najveća legalna i legitimna moć koju pojedinac može imati.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana