Natrag
17.2.2019 06:56

facebook

twitter

google

rss

dulist

FOTO Humanitarni Torta Party na Stradunu! Skupljeno 11400 kuna!

12.12.2015 @ 11:31 Zvonimir Pandža dulist IN
22;22

Podijelite:

U subotu ujutro kod Orlanda je organiziran humanitarni Torta Party, na kojem su sedmi put zaredom građanima ponuđene 34 slastice dubrovačkih restorana, slastičarnica, medijskih kuća i hotela.

Donatori torti i slastica bili su Grad Dubrovnik, TZ Grada Dubrovnika, hoteli Hilton Imperial, Petka, Valamar Lacroma i Excelsior, restorani Klarisa i Mimoza, Gradska kavana, Dubrovnik Travel, Zavod za javno zdravstvo, Eko Omblići, Zeleno Sunce Mokošica, Jelica Kmetović Hercigonja, slastičarnice Cele, Ana, Dolce Vita, Gabi, Tajna Veza i Pupica, Pogača Babin Kuk te trinaest medijskih kuća među kojima i DuList.

Prihod od prodaje u iznosu od 11.400 kuna namijenjen je Društvu distrofičara cerebralne i dječje paralize te ostalih tjelesnih invalida Dubrovačko-neretvanske županije, koja je jedna od prvih udruga formiranih na našem području i okuplja oko 400 članova od Lastova do Prevlake. Članstvo udruge izrađuje i vrećice za smeće, kao i papirnate vrećice za kupovinu koje su također bile u prodaji na Stradunu.

Za dobru atmosferu bili su zaduženi DJ Vjeverica, Djed Božićnjak i vilenjaci te simpatični klaun s balonima.

Humanitarni Torta Party organizirala je gradska Turistička zajednica u sklopu Dubrovačkog zimskog festivala.

Komentari

O autoru: Zvonimir Pandža


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana