DuList IN

FOTO Humanitarni Torta Party na Stradunu! Skupljeno 11400 kuna!

FOTO Humanitarni Torta Party na Stradunu! Skupljeno 11400 kuna!

U subotu ujutro kod Orlanda je organiziran humanitarni Torta Party, na kojem su sedmi put zaredom građanima ponuđene 34 slastice dubrovačkih restorana, slastičarnica, medijskih kuća i hotela.

Donatori torti i slastica bili su Grad Dubrovnik, TZ Grada Dubrovnika, hoteli Hilton Imperial, Petka, Valamar Lacroma i Excelsior, restorani Klarisa i Mimoza, Gradska kavana, Dubrovnik Travel, Zavod za javno zdravstvo, Eko Omblići, Zeleno Sunce Mokošica, Jelica Kmetović Hercigonja, slastičarnice Cele, Ana, Dolce Vita, Gabi, Tajna Veza i Pupica, Pogača Babin Kuk te trinaest medijskih kuća među kojima i DuList.

Prihod od prodaje u iznosu od 11.400 kuna namijenjen je Društvu distrofičara cerebralne i dječje paralize te ostalih tjelesnih invalida Dubrovačko-neretvanske županije, koja je jedna od prvih udruga formiranih na našem području i okuplja oko 400 članova od Lastova do Prevlake. Članstvo udruge izrađuje i vrećice za smeće, kao i papirnate vrećice za kupovinu koje su također bile u prodaji na Stradunu.

Za dobru atmosferu bili su zaduženi DJ Vjeverica, Djed Božićnjak i vilenjaci te simpatični klaun s balonima.

Humanitarni Torta Party organizirala je gradska Turistička zajednica u sklopu Dubrovačkog zimskog festivala.

Pročitajte još

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist

[FOTO] UZ DAN PLANETA ZEMLJE Dubrovački okoliš čistilo 170 volontera

Dulist

JOŠ JEDAN HIT GRUPE SILENTE ‘Sve da ima neki način’ među top 10 singlova domaće liste

Dulist