Natrag
21.2.2019 21:04

facebook

twitter

google

rss

dulist

FOTO HDZ i Laburisti prikupljali potpise

20.4.2013 @ 15:11 Baldo Marunčić Politika
7;7

Podijelite:

Na placi u Lapadu jutros su dvije političke stranke, HDZ i Laburisti, prikupljali potpise za svoje kandidacijske liste.

Kako je lapadska placa od zatvaranja one gruške postala prava žila kucavica života u Gradu, naravno da se iz političkih tabora pravilno procijenilo kako bi vrijedilo postaviti i svoj banak za prikupljanje potpisa građana.

Tako smo na banku Laburista sreli njihovog kandidata za gradonačelnika Matka Bupića s kandidatkinjom za zamjenicu Dolores Lujić. U njihovoj blizini potpise su prikupljali i HDZ-ovci, predvođeni kandidatom za gradonačelnika Teom Andrićem i kandidatom za župana Nikolom Dobroslavićem. S njima je bio i kandidat za zamjenika gradonačelnika Veljko Anić.

Podsjetimo, stranke i nezavisne liste imaju vremena do 2. svibnja u ponoć za predaju valjanih kandidacijskih lista, koje će potom u roku od dva dana biti provjerene i javno objavljene.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana