Natrag
24.4.2019 04:08

facebook

twitter

google

rss

dulist

FOTO Haris Džinović bacio Dubrovčane u ekstazu!

7.9.2014 @ 2:07 Baldo Marunčić dulist IN
23;23

Podijelite:

Bosanskohercegovački pjevač narodne glazbe Haris Džinović nastupio je u subotu navečer na plaži Banje.

Već od prvih taktova pjesme „Rano je za tugu“ publika je s rukama u zraku spremno pjevala s Harisom, koji je Dubrovčane podsjetio na niz hitova iz svoje bogate karijere.

Ovo nije bio prvi Harisov dolazak u grad ovog ljeta. Početkom srpnja 62-godišnjak je nakon deset godina veze baš u Dubrovniku oženio svoju dragu Melinu (32), s kojom ima dvoje djece.

Inače, ono što bi se na koncertu moglo nazvati propustom organizatora jest što je Džinovićeve najvjernije fanove (koji su najglasnije pratili svog idola) ogradom ostavio pored bine, tako da je prostor ispred Džinovića i benda ostao prazan, što je svakako rijedak prizor za koncert narodne glazbe. Centralni dio ispred bine, naime, pripao je fanovima koji su tijekom koncerta u Džinovićevoj glazbi uživali sjedeći, što je također atipično za Džinovićeve koncerte.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana