Grad

FOTO Grad uredio dječje igralište, a sav šut i smeće od radova ostavio – nekoliko metara dalje!

FOTO Grad uredio dječje igralište, a sav šut i smeće od radova ostavio - nekoliko metara dalje!

Redakciji DuLista se danas putem Faceboka obratio jedan naš čitatelj sa zamolbom za pomoći u rješavanju jednog neobičnog problema.

‘Radi se o novouređenom parku za djecu i odrasle u Novoj Mokošici na adresi Marina Kneževića 10. Pohvale gradonačelniku Andru Vlahusicu na inicijativi i ostalim nadležnim i odgovornim institucijama koji su jedan neuređeni park pretvorili u predivno mjesto gdje se napokon djeca imaju gdje igrati. Međutim nadležne i odgovorne institucije su napravile jedan propust, tj. nisu završili posao u cijelosti, a to je da su svu zemlju, grane, drveća, kamenje, šut od kopanja i preuređivanja parka iskrcavali i OSTAVILI u nađoj kuglani, koja se nalazi svega nekoliko metara udaljena od parka, koja ima svoju svrhu i namjenu’ piše naš čitatelj.
‘Smatramo da nije u redu od njih ostaviti takvo ruglo u kuglani umjesto da se sve to odnese i iskrca na za to predviđeno mjesto, te stoga pozivam te iste odgovorne i nadležne institucije koje su izvodili radove preuređenja, apelirajući na gradonačelnika Andra Vlahusica da preuzme tu inicijativu’, piše naš čitatelj koji nam je dostavio i fotografije koje zorno prikazuju problem o kojem govori.

Pročitajte još

[FOTO] Vrtlarovi djelatnici u proljetnom uređenju grada

Dulist

Pri kraju radovi Spomen sobe poginulih dubrovačkih branitelja u Sponzi

Dulist

SASTANAK USUSRET SEZONI Vozila će na Stradun ulaziti prema točnom rasporedu, Sanitatu stižu nova vozila

Dulist