Grad

FOTO Grad uredio dječje igralište, a sav šut i smeće od radova ostavio – nekoliko metara dalje!

Redakciji DuLista se danas putem Faceboka obratio jedan naš čitatelj sa zamolbom za pomoći u rješavanju jednog neobičnog problema.

‘Radi se o novouređenom parku za djecu i odrasle u Novoj Mokošici na adresi Marina Kneževića 10. Pohvale gradonačelniku Andru Vlahusicu na inicijativi i ostalim nadležnim i odgovornim institucijama koji su jedan neuređeni park pretvorili u predivno mjesto gdje se napokon djeca imaju gdje igrati. Međutim nadležne i odgovorne institucije su napravile jedan propust, tj. nisu završili posao u cijelosti, a to je da su svu zemlju, grane, drveća, kamenje, šut od kopanja i preuređivanja parka iskrcavali i OSTAVILI u nađoj kuglani, koja se nalazi svega nekoliko metara udaljena od parka, koja ima svoju svrhu i namjenu’ piše naš čitatelj.
‘Smatramo da nije u redu od njih ostaviti takvo ruglo u kuglani umjesto da se sve to odnese i iskrca na za to predviđeno mjesto, te stoga pozivam te iste odgovorne i nadležne institucije koje su izvodili radove preuređenja, apelirajući na gradonačelnika Andra Vlahusica da preuzme tu inicijativu’, piše naš čitatelj koji nam je dostavio i fotografije koje zorno prikazuju problem o kojem govori.

Pročitajte još

FRANKOVIĆ NAJAVIO Od 2021. godine oko Grada će prometovati samo automobili s PPK

Dulist

Predložite svog kandidata za priznanje uz blagdan sv. Vlaha i Dana Grada Dubrovnika

Dulist

ZASADI DRVO, NE BUDI PANJ Grad ‘oplemenjen’ sa 610 sadnica na 139 lokacija

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija