Zanimljivosti

FOTO Grad je prdnuo! 45 metara za 45 minuta?!

U redakciju smo zaprimili ljutit poziv našeg čitatelja koji nas je obavijestio kako je Gradom zavladao prometni kolaps, točnije kako je 'Grad prdnuo'.

I drugi naši sugrađani iz minute u minutu dojavljuju nam informacije o prometnom kolapsu koji je zavladao Gradom. Dubrovčani su već prestali brojati koji je ovo dan u nizu da kasne na posao, u školu, fakultet, bolnicu. Radovi koji se obavljaju na nekoliko gradilišta, ponajprije onom na Ilijinoj glavici, stvaraju prometne čepove na nekoliko lokacija.

– Vozim 45 minuta od Inine pumpe do Vodovoda! Pa gdje to ima?! – pita se naš sugrađanin-vozač, ljut na nesnosnu gužvu na prometnicama.

Policija nastoji regulirati promet na Kunejima i kod Vodovoda, ali veće pomoći nema. Prema zadnjim informacijama, kolona se proteže od restorana Belvedere u Ulici Iva Vojnovića pa sve do Kuneja, gdje se spaja na drugu kolonu iz smjera Inine pumpne stanice prema Ilijinoj glavici.

Što reći na ovo, nego preporučiti građanima još puno strpljenja, a ako vam je lakše, pošaljite nam fotografiju gužve s lokacije na kojoj se trenutno nalazite.

Pročitajte još

CRTICE IZ MALE BRAĆE Fra Nediljko i mirno jutro uz njegove golubove

Dulist

IZLAZI NA IZBORE Ava Karabatić pokušat će ‘osvojiti’ X. izbornu jedinicu

Dulist

MOTIV IZ KORČULE Nova poštanska marka povodom 1600. obljetnice smrti svetog Jeronima

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija