Zanimljivosti

FOTO Grad je prdnuo! 45 metara za 45 minuta?!

FOTO Grad je prdnuo! 45 metara za 45 minuta?!

U redakciju smo zaprimili ljutit poziv našeg čitatelja koji nas je obavijestio kako je Gradom zavladao prometni kolaps, točnije kako je 'Grad prdnuo'.

I drugi naši sugrađani iz minute u minutu dojavljuju nam informacije o prometnom kolapsu koji je zavladao Gradom. Dubrovčani su već prestali brojati koji je ovo dan u nizu da kasne na posao, u školu, fakultet, bolnicu. Radovi koji se obavljaju na nekoliko gradilišta, ponajprije onom na Ilijinoj glavici, stvaraju prometne čepove na nekoliko lokacija.

– Vozim 45 minuta od Inine pumpe do Vodovoda! Pa gdje to ima?! – pita se naš sugrađanin-vozač, ljut na nesnosnu gužvu na prometnicama.

Policija nastoji regulirati promet na Kunejima i kod Vodovoda, ali veće pomoći nema. Prema zadnjim informacijama, kolona se proteže od restorana Belvedere u Ulici Iva Vojnovića pa sve do Kuneja, gdje se spaja na drugu kolonu iz smjera Inine pumpne stanice prema Ilijinoj glavici.

Što reći na ovo, nego preporučiti građanima još puno strpljenja, a ako vam je lakše, pošaljite nam fotografiju gužve s lokacije na kojoj se trenutno nalazite.

Pročitajte još

Dubrovkinja Zrinka Ćorić jedna od 15 finalistica za Miss Universe Hrvatske

Dulist

I OTAC VLAHA BUKOVCA UZGAJAO DUDOV SVILAC ‘Ćaće je uza me čuvao bube’

Dulist

Marita Kisić Kamić izložbom prikupila više od 1300 eura za Sigurnu kuću

Dulist