Natrag
17.2.2019 21:11

facebook

twitter

google

rss

dulist

FOTO Gotovina u klubu Udruge dragovoljaca HRM

6.12.2013 @ 14:20 Mia Njavro Aktualno
11;11

Podijelite:

U sklopu svog posjeta našem Gradu i sudjelovanja u raznim prigodama, general Ante Gotovina iskoristio je i nekoliko trenutaka za posjetu i ugodno druženje, te naravno i fotografiranje sa pripadnicima Udruge dragovoljaca HRM u njihovom klubu u Vetranićevoj ulici.

Tom prigodom generalu Gotovini uručeni su i prigodni darovi članova udruge; specijalni kućni proizvodi od domaćih specijaliteta koje je učinio Vlaha Bonića, zatim brod učinjen od voska Tonćija Jonjića, značka HRM i posebno učinjena kabanica HRM sa ušivenim imenom posebnog gosta.

Svoj boravak u klubu HRM general Gotovina iskoristio je i za mali predah od protokola, lagano piće uz cigaru odmora i ugodan razgovor s pripadnicima ove udruge, uz obavezno fotografiranje sa baš svakim od njih, oduševivši sve svojom jednostavnošću i otvorenošću.

Komentari

O autoru: Mia Njavro

Diplomirana novinarka i magistrica komunikologije. U slobodno vrijeme pišem, u radno vrijeme pišem. Prestala sam skupljati salvete, a najčešće se bavim temama od životne važnosti, kao što su filmovi, glazba i društveni mediji.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana