Natrag
23.2.2019 14:36

facebook

twitter

google

rss

dulist

FOTO: GOŠK u finalu, igrali i veterani i branitelji

7.12.2012 @ 13:40 Baldo Marunčić Sport
12;12

Podijelite:

Na gradskom nogometnom stadionu u Lapadu održava se Memorijalni nogometni turnir „Josip Zvono“ za uzrast do 16 godina.

U jutrošnjim polufinalnim utakmicama GOŠK je bio bolji od Dubrovnika s 1:0, dok je RNK Split pobjedio Neretvanca s 4:0. U finalu turnira tako će igrati GOŠK i Split, a prije njih za treće mjesto će razigravati Dubrovnik i Neretvanac. Utakmice se igraju u uzrastu mlađih kadeta u skraćenom vremenu od pola sata po poluvremenu.

Na turniru su utakmicu odigrali Veterani GOŠK Juga i Dubrovačkih branitelja.

U sastavu Veterana GOŠK Juga izbornika Pera Miladina našli su se: Vlaho Mazarekić, Ivo Špilj, Oliver Kljaić, Vehbija Čustović, Mario Maslać, Antonio Bagoje, Davor Bender, Joško Atijas, Dubravko Zrilić, Božo Leto, Renato Mihaljević, Maro Njirić i Alžan Bajramović.

Dubrovački branitelji nastupili su u sastavu: Božidar Bobo Butigan i Mirkan Herceg vratari, te igrači Dragan Ljepopio, Vilko Herceg, Pero Stijepović, Stipe Šarac, Robert Hausvička, Drago Jupek, Stijepo Županović, Ile Topuzović, Neven Tomičić, Ivica Cumeljan, Niko Zec, Frano Kolumdžija i Denis Tešanović, uz izbornika Vitomira Bajca.

Utakmicu je sudio Maro Kristić.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana