Natrag
19.6.2018 10:47

facebook

twitter

google

rss

dulist

FOTO Franković uručio ključeve novog vozila hitne pomoći

15.2.2018 @ 17:01 Dulist Grad
7;7

Podijelite:

Gradonačelnik Mato Franković i zamjenica mu Jelka Tepšić predali su ključeve novog vozila hitne pomoći ravnatelju Zavoda za hitnu medicinu Dubrovačko-neretvanske županije Luki Luliću.

Radi se o vozilu marke Ford Transit vrijednom 370 tisuća kuna koje je u sklopu programa ‘Ulaganje u medicinsku opremu’ nabavljeno proračunskom donacijom Grada Dubrovnika za potrebe Zavoda za hitnu medicinu Dubrovačko-neretvanske županije.

-Grad Dubrovnik je još jednom pokazao kako je orijentiran podizanju standarda zdravstvene usluge na području Dubrovnika, iako to nije naša primarna djelatnost niti nadležnost – rekao je gradonačelnik Franković najavivši da će Grad Dubrovnik pri rebalansu proračuna u ožujku osigurati jednak iznos za novo vozilo.

-U proračunu za 2018., koji je već usvojen, sadržan je iznos od milijun kuna za potrebe Opće bolnice. Želio bih podsjetiti i kako smo za potrebe Bolnice osigurali jedan stan te drugi stan za potrebe Doma zdravlja. Jednako tako, Domu zdravlja osigurali smo i prostore u Mokošici gdje će se nalaziti pedijatrijska i ginekološka ambulanta te smo dogovorili i logopeda – istaknuo je gradonačelnik.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana