Grad

FOTO Franković uručio ključeve novog vozila hitne pomoći

FOTO Franković uručio ključeve novog vozila hitne pomoći

Gradonačelnik Mato Franković i zamjenica mu Jelka Tepšić predali su ključeve novog vozila hitne pomoći ravnatelju Zavoda za hitnu medicinu Dubrovačko-neretvanske županije Luki Luliću.

Radi se o vozilu marke Ford Transit vrijednom 370 tisuća kuna koje je u sklopu programa ‘Ulaganje u medicinsku opremu’ nabavljeno proračunskom donacijom Grada Dubrovnika za potrebe Zavoda za hitnu medicinu Dubrovačko-neretvanske županije.

-Grad Dubrovnik je još jednom pokazao kako je orijentiran podizanju standarda zdravstvene usluge na području Dubrovnika, iako to nije naša primarna djelatnost niti nadležnost – rekao je gradonačelnik Franković najavivši da će Grad Dubrovnik pri rebalansu proračuna u ožujku osigurati jednak iznos za novo vozilo.

-U proračunu za 2018., koji je već usvojen, sadržan je iznos od milijun kuna za potrebe Opće bolnice. Želio bih podsjetiti i kako smo za potrebe Bolnice osigurali jedan stan te drugi stan za potrebe Doma zdravlja. Jednako tako, Domu zdravlja osigurali smo i prostore u Mokošici gdje će se nalaziti pedijatrijska i ginekološka ambulanta te smo dogovorili i logopeda – istaknuo je gradonačelnik.

Pročitajte još

Pri kraju radovi Spomen sobe poginulih dubrovačkih branitelja u Sponzi

Dulist

SASTANAK USUSRET SEZONI Vozila će na Stradun ulaziti prema točnom rasporedu, Sanitatu stižu nova vozila

Dulist

PIROTEHNIČARI U DOMOVINSKOM RATU Međunarodni dan svjesnosti o opasnostima od mina

Dulist