Natrag
26.4.2019 11:57

facebook

twitter

google

rss

dulist

FOTO/Forum mladih iznjedrio nove glazbene talente

21.3.2019 @ 12:50 Dulist dulist IN
10;10

Podijelite:

Cjelogodišnja manifestacija ‘Forum mladih’ nastavila se u srijedu završnom priredbom šeste forumske radionice pod nazivom ‘Mladi kantautori i bendovi’ u Klubu mladih Orlando. Organizator i ove forumske priredbe bio je Upravni odjel za obrazovanje šport, socijalnu skrb i civilno društvo Grada Dubrovnika, a suorganizator Udruga mladih Orlando. Priredbu je otvorio pročelnik Dživo Brčić, ističući zadovoljstvo uspjehom ovog gradskog projekta, brojnošću i kvalitetom sudionika, ali i sve većim odazivom publike.

U programu su nastupili tamburaški sastav Osnovne škole Antuna Masle Orašac, glazbeni sastav Škole moderne glazbe Dubrovnik, Valentina Dominiković i Karla Kuzmanić iz Turističke i ugostiteljske škole Dubrovnik uz pratnju Karoline Mezei, sastav Gorući Feniks iz Gimnazije Dubrovnik te kao posebna zanimljivost dva glazbena benda Osnovne škole Lapad, već etablirani Dapal i novoosnovani mladi bend Dapal 6.

Uspjeh forumskih radionica ogleda se prvenstveno u rastućoj kvaliteti i broju sudionika, ali i kroz činjenicu da je Forum mladih iznjedrio nekoliko mladih umjetnika koji su požnjeli uspjeh na hrvatskoj glazbenoj sceni poput Mihaela Klaića, braće Karamehmedović iz grupe Silente i Vedrana Ljubenka.

Forum mladih nastavlja se sedmom radionicom pod nazivom ‘Ples, ples, ples!’, koja će svoju završnicu imati 10. travnja u Kazalištu Marina Držića.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana