Natrag
26.3.2019 21:54

facebook

twitter

google

rss

dulist

FOTO: Festa od kamenica u Stonu

18.3.2012 @ 16:24 Dulist Zanimljivosti
33;33

Podijelite:

Kamenica je danas bila zvijezda u Stonu. I to s razlogom! Dana uoči blagdana sv. Josipa, kad su kamenice najzrelije i najukusnije Mali Ston je bio prepun posjetitelja željnih degustacije te malostonske delicije.

Kamenice su se otvarale na licu mjesta na maunama, a za bon od 20 kuna, gosti su dobili pet kamenica. Naravno nije nedostajalo ni vrhunskih peljeških vina, pa su ljubitelji kamenice, koja slovi i kao jedan od najboljih afrodizijaka, došli na svoje.

Dan malostonske kamenice bio je obogaćen cjelodnevnim prezentacijskim projektom Hrvatske gospodarske komore "Riba Hrvatske – Jedi što vrijedi" pa se na pored kamenica mogla pojesti i pečena srđela.

U Stonu su se pobrinuli i za zabavni program. Nastupili su tako članovi  Glazbe Ston,  KUD "Ponikovska poskočica" i grupa i klapa "Vertigo".

Nakon lutrije, u kojoj su tri sretnika osvojila vreću soli, pegular kamenica i vino, te kao prvu nagradu putovanje, festa se preselila u stonske restorane gdje su se također služile kamenice po promotivnim cijenama.
 

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana