Natrag
23.4.2019 10:40

facebook

twitter

google

rss

dulist

FOTO Fedde Le Grand ne bježi od svojih fanova

12.8.2015 @ 23:51 Baldo Marunčić dulist IN
7;7

Podijelite:

Nakon što je privatnim zrakoplovom sletio u Zračnu luku Dubrovnik, prije nastupa na Dubrovnik electronic festival, njegovog četvrtog, svjetska DJ zvijezda Fedde Le Grand posjetio je Turističku zajednicu te napravio ‘Game of thrones’ đir Gradom.

U uredu TZ-a Feddea je dočekala direktorica Romana Vlašić, a 38-godišnji Nizozemac rado se fotografirao sa zgodnim zaposlenicama, a potom I s mnogobrojnim fanovima. Potom se uputio u turistički đir povijesnom jezgrom, jer je veliki obožavatelj serijala ‘Igra prijestolja’.

Inače, na Dubrovnik electronic festivalu, od 12. do 15. kolovoza, nastupit će, osim Feddea, još Saint WKND (srijeda), DJs from Mars (četvrtak), Marco Bailey (petak), Kryder (subota), te DANCElectricPHILIPE, AUDIOMETRIC, dBA, SPEED i PHIBEROPTIC. Vrhunac je to ljetne sezone u klubu koji je nedavno ušao na listu sto najboljih na svijetu, prema britanskom magazinu, TOP DJ Mag.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana