DuList IN

FOTO Evo kako u Cicibanu rade prelijepe božićne ukrase!

U četvrtak popodne bilo je živo u Dječjem vrtiću Ciciban.

Naime, vrijeme Adventa tete odgajateljice su iskoristile kako bi organizirale niz specifičnih, a zanimljih aktivnosti za djecu i roditelje, kako bi zajedno s odgajateljicama osjetili duh nadolazećih blagdana.

Ovaj put riječ je o radionici za djecu i roditelje u izradi božićnih ukrasa. Pod vodstvom vrijednih teta odgajateljica roditelji i djeca su se, stvarajući predivne ukrase, družili, smijali i uživali.

Osim ove zanimljive radionice, u Cicibanu u vrijeme Adventa već su 3. prosinca održali Večer matematike u organizaciji Hrvatskog matematičkog društva, a još planiraju i predblagdanski koncert bivših Cicibanaca koji pohađaju Glazbenu školu (16. prosinca), humanitarnu akciju ‘Sretan Božić’ uz posjet školi s posebnim potrebama Marin Držić, te naravno još puno darivanja, čestitanja, kolendavanja…

– Potičemo jedni druge na darivanje radosti, ljubavi i brojnih dobrih djela, darivanje sebe kao najvažniji i najljepši oblik zajedništva. Na adventskom vijencu brojimo četiri svijeće i svake nedjelje svjetlosti je sve više u iščekivanju Božića, Isusovog rođenja! – ističu tete odgajateljice iz vrtića Ciciban.

Pročitajte još

Darija Mikulandra u nesvakidašnjoj kreaciji poznate dizajnerice

Dulist

PREMIJERA Priča o Orlandu kroz plesne pokrete Conviva oduševila i velike i male

Dulist.hr

VEČER KOMEDIJE NA KAMPUSU Nasmijte se do suza sa Željkom Pervanom

Dulist