Grad

FOTO Evo kako danas izgleda Vlahušićeva plaža na Mandraču

Plaža na Mandraču Solitudo

Vlahušićeva plaža na Mandraču, uređena prošlog ljeta za 200-tinjak tisuća kuna, danas je u potpunom rasulu. Ili možda bolje reći kako je poprimila pravi zimski ‘ugođaj’.

Ostalo je malo lani nasutog pijeska, a utjecaj nevremena, odnosno olujnog juga i bure koji su harali našim područjem tijekom siječnja i veljače vidljiv je na svakom koraku. Tu i tamo vide se i komadi asfalta pa bi se dalo zaključiti kako je plaža vraćena u prvobitno stanje, odnosno u stanje prije uređenja.

Naime, plaža na Mandraču do prošlog ljeta nije postojala. Tamo je bilo smetlište, odnosno mjesto na kojem se godinama odlagao građevinski materijal. Grad Dubrovnik je smeće uklonio i nasuo pijesak, kojeg danas gotovo pa i nema. Komunalci će pred novu sezonu kupanja tako opet imati pune ruke posla kako bi plažu osposobili za upotrebu.

Pročitajte još

DUBROVAČKA BISKUPIJA SE JOŠ OPORAVLJA Iza Puljića ostalo 20 milijuna kuna duga

Dulist

NAPREDUJU RADOVI U tijeku sanacija rive u Rožatu

Dulist

ZATVARA SE DIO PARKIRALIŠTA Zbog radova na ex-hotelu Stadion

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija