Natrag
20.4.2019 10:37

facebook

twitter

google

rss

dulist

FOTO / DUBROVNIK SHARKS Prvi kamp američkog nogometa u Dubrovniku!

9.10.2016 @ 16:42 Dulist Sport
23;23

Podijelite:

Klub američkog nogometa Dubrovnik Sharks održao je danas, na terenu s umjetnom travom u Gospinom polju, prvi kamp američkog nogometa ikad u našem gradu.

Kamp je vodio John Anderson, koordinator obrane Zagrebačkih Patriots-a te iskustan trener američkog nogometa.

Sharksi su u kolovozu sudjelovali na prvome ‘The Growth of a Game skills’ kampu koji se održao na stadionu Hrvatskih vitezova u Dugopolju, a jedan od predavača i demostratora je upravo bio i trener NFL-a John Anderson. Andersonu su se Sharksi posebno svidjeli zbog predanosti i organiziranosti, pa je kao prvi korak suradnje sa spomenutim klubom došao u Dubrovnik održati kamp.

– Na kampu u Splitu upoznali smo i dosta trenera, među ostalim i ekipu iz SAD-a. Zapeli smo im za oko jer nas je bilo najviše i njihov trener John Anderson, koji inače radi sa Zagreb Patriotsima je rekao kako bi volio doći i pomoći. Bio je kod nas, a glavni nam je cilj da počnemo. Bili smo u srednjim školama gdje smo pozvali sve koje interesira da dođu i pitaju nas što ih zanima – rekao je predsjednik dubrovačkog kluba Marko Miletić te dodao i kako su neki igrači ‘Sharksa’ pozvani u SAD.

-Naša četiri igrača pozvao je čovjek iz Brazila koji ima firmu upravo za to. To je kao nekakva razmjena učenika, s time da ne bi nitko dolazio ovdje, barem ne ovaj put. Pozvana su četiri igrača, koji imaju 16-17 godina. On je kod njih prepoznao zalaganje i radnu etiku i sportski mentalitet u kolijevci američkog nogometa. Mislim da barem dvojica imaju velike šanse za poći, a to će onda biti veliki uspjeh i za mene kao trenera – rekao je on.

U SAD su pozvani :Krunoslav Curić, Luka Glumac, Lujo Domaćin i Đivo Čerjan.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana