DuList IN

Dubrovački zumbaši ‘prodrmali’ Zagreb

Dubrovački zumbaši 'prodrmali' Zagreb

Proteklog vikenda Plesno rekreacijski studio Dubrovnik sa svojim zlatnim plesačima, Zumba Kids-ima i Zumba Teens-ima predstavio se na još jednom plesnom natjecanju, ovoga puta na International Dance Open-u, koje se održalo od 9. do 12. svibnja 2019., u Domu sportova u Zagrebu.

Na ovogodišnjem, četverodnevnom plesnom natjecanju u Zagrebu, sudjelovalo je preko 12.000 plesača iz ukupno 50 država svijeta. Naši dubrovački Zumba Kids-i i Teens-i, predstavili su se s četiri koreografije i osvojili sjajne rezultate od kojih su tri prva i jedno drugo mjesto: Zumba Kids Dubrovnik – ‘Azukita’/Latin Show/Group/Kids – 1. mjesto; Zumba Kids Dubrovnik – ‘Level Up’/Kpop/Group/Kids – 1. mjesto; Zumba Teens Dubrovnik – ‘Divine Sanctuary’/Kpop/Group/Junior – 1. mjesto i Zumba Teens Dubrovnik – ‘El Anillo’/Latin Show/Group/Junior – 2. mjesto.

Kvalitetu nastupa ocjenjivao je veliki broj stučnih internacionalnih plesnih sudaca, svjetski poznatih imena. Među njima je bila i Dubrovkinja Paola Šutić, predsjednica i voditeljica Plesno rekreacijskog studia Dubrovnik, koja je i sama stručni internacionalni plesni sudac.

Predsjednica i voditeljica Plesno rekreacijskog studia Dubrovnik, Paola Šutić zadovoljna je ostvarenim rezultatima:’Presretna sam što smo ponovno sudjelovali na ovako jednom velikom i svjetski prepoznatom plesnom natjecanju International Dance Openu u Zagrebu. Ponosna sam na ostvarene rezultate i postignuća naših vrijednih plesača’, rekla je Paola Šutić.

 

Pročitajte još

Ante Jonjić osvojio dva zlata na međunarodnom natjecanju u Crnoj Gori

Dulist

[VIDEO] PRVA LJUBAV, PRVA BOL Poslušajte novu pjesmu Domenice

Dulist

PROŠLO LJETO IM JE BILO NEZABORAVNO David Beckham supruzi Victoriji čestitao 50. rođendan fotografijom s Lopuda

Dulist