Aktualno

FOTO Dubrovački mališani učili o turizmu

FOTO Dubrovački mališani učili o turizmu

Djeca iz šest vrtića iz Dubrovnika, Poreča i Rapca posjetili su hotele Valamar Club Tamaris, Valamar Isabella Island Resort, Valamar Club Dubrovnik i Valamar Sanfior u sklopu programa „Mališani uče o turizmu“, koji je dio društveno odgovornog poslovanja Valamar Rivijere u koje ova vodeća hotelijerska kompanija ove godine izdvaja više od 37 milijuna kuna.

Kroz program „Mališani uče o turizmu“ vrtićka djeca mogu se iz prve ruke, na način prilagođen njihovoj dobi, upoznati s turističkim objektima, s načinom funkcioniranja različitih odjela, kao i s poslovima koje obavljaju zaposlenici.

-Valamar Riviera podržava predškolske i školske ustanove te udruge i organizacije civilnog društva s ciljem razvoja obrazovanja i obrazovnih programa te upoznavanja najmlađih generacija s osnovama turističke djelatnosti. Želja nam je predstaviti se našoj najmlađoj skupini, djeci, te im pokazati hotel i hotelske usluge na zabavan način, no želimo im dočarati ne samo perspektivu gosta nego ih također upoznati s profesijama u turizmu i s radom hotela i naših zaposlenika- izjavio je Saša Vasiljević, direktor Valamar Cluba Dubrovnik.

Hotel Valamar Club Dubrovnik ugostio je tri skupine djece u dobi od 4 do 7 godina iz dubrovačkih vrtića „Palčica“, „Škatulica“ i „Radost“. Ukupno više od 60-ero djece zajedno je s odgajateljicama obišlo hotel uz vodstvo voditelja odjela i animacijskog tima hotela koji je djecu upoznao s osnovama rada recepcije, restorana, bazenom i terasom hotela te igraonicom. Uz zanimljive informacije o samom hotelu, djeca su imala priliku družiti se s omiljenom maskotom Marom, uživati u raznim zabavnim igrama, osvježenjima i poklonima koje je Valamar pripremio za djecu sudionike programa „Mališani uče o turizmu“.

Program “Mališani uče o turizmu” jedan je od osam krovnih programa društveno odgovornog poslovanja u Valamaru za koje se kompanija obvezala izdvajati 2,5% prihoda godišnje. Ovi programi društveno odgovornog poslovanja fokusirani su na destinacije u kojima kompanija posluje, a obuhvaćaju pomoć potrebitima u lokalnim zajednicama, podršku umirovljenicima, razvoj turističke ponude i doživljaja u destinacijama, potporu sportskim, kulturnim i umjetničkim događajima, razvoj znanja, vještina i obrazovanje zaposlenika, suradnju s obrazovnim institucijama te očuvanje okoliša i prirodnih resursa jadranskog priobalja.

Pročitajte još

VODOVOD STANOVNICIMA MOKOŠICE Podnesite zahtjeve za priključenje na mrežu odvodnje

Dulist

[FOTO] KOD ONOFRIJEVE FONTANE Pronađeni ostatci velike gradske gustijerne

Dulist

Nila Miličić Vukosavić dobitnica nagrade HRT-a za životno djelo

Dulist