Natrag
25.5.2018 01:30

facebook

twitter

google

rss

dulist

FOTO Dubrovačke plaže prepune smeća

9.7.2012 @ 13:22 Baldo Marunčić Aktualno
3;3

Podijelite:

Potaknuta našom akcijom "Pokrenimo Gradsku upravu", naša čitateljica poslala nam je fotografije s kratkim komentarom na dubrovačke plaže koje su, kako čitateljica tvrdi, prepune smeća.

– Kako je danas pritisak medija jedan od najefikasnijih načina da se nešto promijeni u našem Gradu i državi, šaljem Vam jučerašnje fotografije – hrpe smeća pored hotela Libertas (izvan hotelskog/koncesijskog dijela). Znam da imamo puno većih problema, ali za riješiti ovaj i slične probleme potrebno je samo malo vremena i dobre volje od strane nadležnih službi. Na Presidentu, Dančama, pa čak i Lokrumu (Portoč) također često primijetim i skupim vrećicu smeća, ali za ovo na Libertasu ni dvije vreće ne bi bile dovoljne! – ističe čitateljica, koja svoj komentar završava riječima:

– Smatram da nije u redu da se gradske plaže ovako zapuste i ovaj problem je potrebno trajno riješiti – zaključila je čitateljica.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana