Aktualno

FOTO/DOBRO DRUŠTVO U ZRINSKOM Prigodni domjenak JU Rezervat Lokrum

U gruškom restoranu Zrinski u ponedjeljak upriličen je prigodni domjenak JU Rezervat Lokrum na kojem se okupilo mnoštvo zaposlenika, poslovnih partnera i predstavnika medija. Ovom prilikom ravnatelj Rezervata Ivica Grilec zahvalio je suradnicima na još jednoj godini uspješno privedenoj kraju napomenuvši porast dobiti od čak 20 posto u odnosu na prethodnu.

– Naša obveza je akumulirana sredstva usmjeriti u dobrom pravcu. Na prvom mjestu to je obnova prirodne i kulturne baštine otoka Lokruma. U prigodi ste bili čuti kako krećemo s obnovom Botaničkog vrta. Nadamo ju realizirati početkom sezone. Zatim slijedi implementacija hindrantne mreže visoke zone, požarni rizici su veliki te se moramo s njima naučiti nositi. Nastavljamo ulagati u naše brodove. Uskoro ćemo imati tri bio jame. Projekt ‘Povijesni vrtovi dubrovačkog područja’ koji je počeo s 1. prosincem ove godine za cilj ima stvoriti jedan novi turistički proizvod. Naši partneri iz DPDS-a nas uvjeravaju kako ćemo na jesen krenuti s obnovom tvrđave Royal. Što se pak tiče benediktinskog samostana naša ambicija je da projektna dokumentacija krajem 2019. bude u izvedbenoj fazi. Tada ćemo morati povući novce i iz blagajne EU kako bi pristupili realizaciji ovog važnog projekta. U tom trenutku bit će nam potrebna pomoć svih vas kako bi uslugu Lokruma uzdigli do zavidne razine – poručio je okupljenima Grilec.

Tko je uživao u dobrom društvu u Zrinskom pogledajte u našoj fotogaleriji.

Pročitajte još

Ana Hrnić nova direktorica Turističke zajednice grada Dubrovnika

Dulist

ZBOG KORONAVIRUSA Kineske turističke agencije ne smiju prodavati putovanja

Dulist

IMAMO POTVRDU Kinezi iz Wuhana večeras napuštaju dubrovačko područje

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija