Natrag
25.4.2018 02:24

facebook

twitter

google

rss

dulist

FOTO: Dan lapadske škole

31.5.2012 @ 14:36 Dulist Zanimljivosti
13;13

Podijelite:

Raznovrsnim, svečanim programom Osnovna škola Lapad jutros je proslavila Dan Škole i po treći put, u svom dvorištu podigla Zelenu zastavu u znak priznanja i obnove statusa međunarodne Eko- škole.

 
Bila je to prigoda da učenici sa svojim učiteljima pokažu roditeljima i široj javnost uspjeh rada u nastavnim, izvannastavnim i sportskim aktivnostima.
– Uz prigodne izložbe i promociju rada povijesne grupe učenika  OŠ Lapad u Domovinskom ratu, posebno veseli što su nakon više od 30 godina prekida rada folklorne skupine, uz dobru suradnju sa Folklornim ansamblom Linđo i svesrdnom pomoći ravnateljice Dubravke Sarić, na pozornici Škole ponovo u nošnjama, uz pratnju tradicionalnih glazbala, zaplesali naši učenici. Zapažen nastup imale su i učenice baletne skupine – javljaju iz lapadske škole.
 
U programu su sudjelovale dramska, recitatorska, plesne družine , pjevački zbor i školski band. Na kraju programa Školski band zabavljao je učenike i uzvanike i tako zahvalio svom voditelju i učitelju profesoru Franju Pavloviću na upornosti i trudu stvaranja ovog rock sastava.
Promovirani su uspjesi učenika/ca postignuti na natjecanjima iz svih nastavnih predmeta i sportskih disciplina na županijskoj i državnoj razini.
 

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana