Natrag
23.2.2019 12:03

facebook

twitter

google

rss

dulist

FOTO: Cvijećem obojan Gruž

28.4.2012 @ 14:16 Andrea Falkoni Račić Zanimljivosti
21;21

Podijelite:

Gruški park jutros je bio prepun raznobojnog mirišljivog cvijeća koje je ovom gradskom predjelu dalo poseban ugođaj.

Riječ je o najavljivanom sajmu cvijeća organiziranom u suradnji Turističke zajednice grada Dubrovnika i Grada Dubrovnika, Gradskog kotara Gruž te proizvođačima sadnica i cvijeća.
Obilje cvijeća moglo se kupiti po promotivnim cijenama, sve uz Dan planeta zemlja.

Na sajmu su sudjelovali Vrtlar d.o.o., Horting d.o.o. iz Dubrovnika, Centar za rehabilitaciju Josipovac iz Župe dubrovačke, OPG Marija Perica iz Trogira, Rasadnik Agrovrt i Rasadnik PRUD iz Metkovića.

– Kroz organizaciju ovakvog događanja želja nam je pomoći našim sugrađanima urediti svoje đardine, balkone i okoliš zgrada kako bi Grad bio još ljepši i oku svima ugodniji.
Važno je naglasiti kako nam je dužnost javno zelenilo i nasade poštovati i čuvati, čime kao građani poštujemo trud i napore javnih poduzeća i komunalnih službi Dubrovnika – naglasili su iz TZ-a, dodavši kako na žalost često svjedočimo otuđivanju sadnica s javnih površina. Stoga su apelirali sugrađane na poštivanje njihovih nastojanja da nam okoliš bude što ljepši i uređeniji.
 

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana