Grad

FOTO City Games u Zatonu!

FOTO City Games u Zatonu!

Nakon Mlina, sportsko – zabavne igre City Games jučer su gostovale u Zatonu gdje je održan drugi kvalifikacijski susret južne Dalmacije. Ekipa koja putuje na polufinalni susret 19. srpnja u Bašku Vodu i koja je korak bliže velikom međunarodnom finalu u Biogradu na Moru je Plina Istočna iz Ploča.

Uz njih, prolaz u polufinale tražilo je još 5 borbenih i sjajno raspoloženih ekipa: Velika Riva Doli iz Dubrovačkog primorja, Trstika Trsteno iz Dubrovnika, zatim Majkovi, Zaton Water Sports, te Gulaši Ston.

Ekipe su svoju spretnost dokazivale u letećem vaterpolu, spašavanju turistkinje, utrci bačvi, pršutu, mošarci, te veslu tijekog kojeg je, od silne želje i unesene snage, usred borbe jednoj od ekipa puklo veslo!

U pobjedničkoj ekipi našli smo hrvatskog MMA borca, Duju Penića. “Puno sam opušteniji ovdje nego u ringu, ali kad igram onda igram, ne volim gubiti.” – podijelio je s nama Duje.

Drugoplasirana ekipa Riva Doli je na igrama u Zatonu sudjelovala treću godinu zaredom. “Vraćamo se zbog dobrog društva, atmosfere i osjećaja zajedništva. Iako smo oba puta do sada došli do finala, rezultat nam nikad nije bio najbitnija stvar.” – rekao nam je Mario Beg.

Put seniorima i ovaj su put otvorili najmlađi. Dvije odlične juniorske ekipe Grupa i Zatonska družina borile su se u 3 discipline – mošarci, skakanju u vrećama te konopu, a pobjedu je odnio tim Grupa.

Organizatori susreta Turistička zajednica grada Dubrovnika i Adria events agencija iz Rijeke žele svu sreću pobjedničkoj ekipi u daljnjem dijelu natjecanja.

Igre se nastavljaju u Tučepima 14. srpnja, Okrugu 15. srpnja te Slatinama 16. srpnja.

Pročitajte još

POJAČANJE U LIBERTASU Stigao novi autobus

Dulist

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

OD OVOG VIKENDA Libertas ‘pojačava’ šesticu i četvrticu

Dulist