Sport

FOTO Caffe bar Kiss osvojio “Naš Dom”!

FOTO Caffe bar Kiss osvojio "Naš Dom"!

Momčad Caffe bar Kiss pobjednik je malonogometnog turnira «Naš Dom 2013.» u Mokošici, nakon što je u finalu svladao momčad Strava team s 5:2.

Caffe bar Kiss puno bolje je otvorio utakmicu i s hattrickom Mara Đuraša poveo s 3:0. Međutim, golovima Ante Daničića Strava team smanjuje na 3:2, a aktivnom igrom i pritiskom prijete izjednačenjem. Ipak, Kissovci su ostali pribrani te golom Tonija Bačića povećavaju prednost na 4:2. Strava team potom vadi golmana i s igračem više u polju nastoje smanjiti, međutim u posljednjoj sekundi utakmice Dario Marinović zabija za konačnih 5:2.
 
Momčad Caffe bar Kiss titulu najboljeg osvojila je u sastavu: Tomi Saltarić, Maro Đuraš, Maro Ljubišić, Dario Marinović, Mihael Đuraš, Toni Bačić, Josip Kralj i Hrvoje Cvjetković.

U utakmici za treće mjesto najbolja konavoska malonogometna momčad Zelena menestra predvođena vratarem Dominikom Miljkom bila je bolja od Konobe Župaho nakon bolje izvođenja penala (1:1, 3:1).

U revijalnoj utakmici odigranoj prije finala sastale su se nogometašice Gulliver travela i Libertas Remize. Bolje su bile Libertašice, ponajprije zahvaljujući sjajnoj igri mlade Ree Bilušice, koja je zabila dva gola, a za trći bila asistentica.

Za najbolje igrača turnira, na kojem je sudjelovalo 21 momčad, izabran je Dario Marinović (Caffe bar Kiss). Najbolji vratar je Tomi Saltarić (Caffe bar Kiss), a najbolji strijelac s 9 pogodaka Ante Daničić (Strava team). Ocjenjivački sud bio je neodlučan o izboru najpoteza turnira, pa su nagradu podijelili Vlado Đurović (Torcida Mokošica) i Hrvoje Bogdanović (Botafogo).

Pročitajte još

Pituri osvojili Kup Hrvatske!

Dulist

Jakov Bjeloš, Marino Maslać i Bruno Šimunović u dresu Hajduka osvojili međunarodni turnir

Dulist

HRVATSKI KUP STOLNOG TENISA ‘Pituri’ pobjedom protiv zagrebačkog Marathona prošli u finale

Dulist