Aktualno

FOTO BRAVO! Svečano promovirani prvostupnici Sveučilišta Libertas

FOTO BRAVO! Svečano promovirani prvostupnici Sveučilišta Libertas

Svečana promocija studenata preddiplomskih stručnih i sveučilišnih studija Sveučilišta Libertas održana je ove srijede u hotelu Excelsior. 

Ukupno 14 studenata steklo je sveučilišni naziv stručnih i sveučilišnih prvostupnika i prvostupnica Međunarodnih odnosa te Turističkog i hotelskog managementa.

Rektor Sveučilišta Libertas prof. dr. sc. Duško Pavlović naglasio je kako su danas studenti okončali izuzetno značajno, važno i vrijedno razdoblje u životu.

-Smatram da ovo ne treba biti kraj vašeg obrazovanja. Svi vi trebate ili na ovom ili bilo kojem drugom hrvatskom sveučilištu, dalje nastaviti s procesom obrazovanja. U društvu u kojem živimo, razina obrazovanja i sposobnosti da se ono primjeni u praktičnom radu i životu određuje način na koji ćete graditi karijere, ali i poziciju u društvu svakoga od vas. Uspješna karijera neće moći biti stvarana bez adekvatnog znanja. Nadam se da će vam teorijska znanja i praktične vještine biti dobra osnova za daljnji napredak – rekao je Pavlović.

Pročelnik UO za obrazovanje, šport, socijalnu skrb i civilno društvo Đivo Brčić uputio je čestitke diplomantima i njihovim obiteljima na kraju jednog uspješnog puta koji će, kako je istaknuo, zasigurno vrlo skoro završiti još jedom dodjelom diploma.

-Želim vas zamoliti da svoju karijeru, ako je ikako moguće, nastavite u Hrvastkoj ili čak u Gradu te tako doprinesete razvoju naše domovine. Mislim da va nigdje neće biti lijepo kao doma te se ujedno nadam da ćemo kao društvo učiniti što više da nam mladi ne odlaze. Naravno, morat ćete otići vani kako biste produbili i proširili vaša znanja – poručio je pročelnik Brčić.

Nakon promocije prvostupnici i svi uzvanici nastavili su slavlje i druženje prigodnim domjenkom.

 

Pročitajte još

Plenković: ‘Sutra ujutro krećemo s formiranjem većine’

Dulist

BRANKO BAČIĆ PROGLASIO POBJEDU Velika izlaznost nam je dala snažan legitimitet

Dulist

BOŽO LASIĆ: Konavle su i dalje plave!

Dulist