Natrag
17.2.2019 01:05

facebook

twitter

google

rss

dulist

FOTO Brass Knuckles osvojili Revelin

20.7.2013 @ 11:34 Baldo Marunčić dulist IN
21;21

Podijelite:

U Culture clubu Revelin u petak navečer Dubrovčani i gosti grada mogli su uživati u zvukovima američkog elektronskog trija Brass Knuckles.

Brass Knuckles je  glazbeno-produkcijska DJ grupa sačinjena od producenata Danny D’Brito, Tony Livadas i  DJ Anthony Pisano. Formirani su sa jedinstvenim ciljem produkcije uzbudljivih i brzih elektro-pop hitova i orginalnih house remixeva.

Svoj prvi remix (Beautiful Monster) izdali su  u kolovozu 2010. godine, a koji im donosi brzi uspon u klupskoj remix sceni. U listopadu 2012. Brass Knuckles su potpisali ugovor sa Ultra Music i izdali svoj prvi singl “Bad Habits“ koji je dobio svjetske pohvale i zaslužio stalnu rotaciju na top radio postajama.

Svi prisutni u Revelinu svjedočili su da Brass Knuckles izvode sjajan live set koji uključuje instrumente poput gitare, saksofona, bubnjeva što daje veći intenzitet njihovim nastupima. Kakva je atmosfera vladala na njihovom nastupu provjerite u fotogaleriji.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana