Natrag
19.4.2019 04:36

facebook

twitter

google

rss

dulist

FOTO Božićni domjenak u Rixosu

5.12.2013 @ 15:16 Dulist dulist IN
22;22

Podijelite:

Hotel Rixos Libertas danas je svečanim domjenkom otvorio sezonu blagdanskih druženja, a i ove godine mnoštvo prijatelja i poslovnim partnera uživalo je u druženju i prepričavanju mnogih zanimljivih stvari koje su se dogodile kroz ovu, skoro gotovu, 2013. godinu.

Naime, prošle godine na božićnom domjenku tadašnji direktor Jovo Sekulović istaknuo je kako se nada potvrdi odličnosti u 2013. godini, te kako postoje razlozi za optimizam, što se i dogodilo – a što je potvrdio i novi izvršni direktor hotela Ayhan Basci.

 – Zahvaljujem vama, svim poslovnim partnerima, gostima hotela, te svakako i našem iznimnom osoblju, na uspješnoj 2013. godini. Nadam se kako će i vama i nama 2014. biti također izvrsna, te vam želim sve najbolje za nadolazeće blagdane – kratko se zahvalio Basci.

Podsjetimo, novi direktor stigao je u Rixos Libertas u rujnu ove godine, a donosimo i njegovu biografiju:

Basci je rođen u Turskoj, a većinu života živio je s obitelji u Cambridgeu. Zanimljivo je istaknuti kako je Bascijeva supruga Varaždinka te da imaju troje djece.
Inače, Basci je u Turskoj završio studij turizma i hotelskog menadžmenta na sveučilištu u Mersinu. Potom se zaposlio u England Heathrow Hiltonu, a potom i šest godina u Miamiju na cruising kompaniji Celebrity Cruises.
Potom se vratio u Tursku, gdje je radio u jednom hotelu s 5 zvjezdica. Također, vodio je jedan restoran iz lanca u Londonu, a potom radio i u na različitim hotelskim funkcijama. U dubrovačkom Rixos Libertasu je od njegovog otvaranja, a od 2009. godine kontinuirano radi na različitim upravljačkim pozicijama.
Basci je dosad bio asistent bivšem direktoru Jovu Sekuloviću, koji se nakon dugogodišnjeg upravljanja hotelom, vratio u branšu cruising kompanija.
 

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana