Natrag
18.2.2019 19:37

facebook

twitter

google

rss

dulist

FOTO Božićne kreacije Andree Zvono

10.12.2013 @ 18:13 Baldo Marunčić dulist IN
18;18

Podijelite:

Mlada dubrovačka dizajnerica Andrea Zvono danas poslijepodne predstavila je svoje božićne i novogodišnje kreacije.

Za svoju kolekciju odabrala je najljepšu pozornicu – Stradun. Kao i svake, tako je i ove godine odlučila predstaviti svoje haljine pred Božić i Novu Godinu.

Haljine su crne, crvene i ružičaste boje, sve upotpunjene čipkom, a osim kratkih tu su i duge haljine otvorenih leđa i uz tijelo prikladne za novogodišnju večer i Badnje jutro, kako nam je sama dizajnerica rekla.

Također, ove godine se ponovno odlučila za model Tinu Katanić za koju kaže da je jako draga i simpatična cura i s čijim je radom iznimno zadovoljna. No da moda nije samo za velike, pokazala je i curica Mara Lujo koja je bila preslatka u crno-crvenoj kreaciji.

U budućnosti želi otvoriti svoj butik i predstaviti se na Zagreb fashion week-u. Ipak treba puno raditi, pa će sve doći na svoje, zaključuje mlada dizajnerica.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana