Natrag
18.2.2019 20:07

facebook

twitter

google

rss

dulist

FOTO: Biskupov božićni domjenak

20.12.2012 @ 13:13 Andrea Falkoni Račić Aktualno
14;14

Podijelite:

Dubrovački biskup mons. Mate Uzinić upriličio je ovog četvrtka u dvorani pape Ivana Pavla II u samostanu sv. Klare tradicionalno božićno primanje.

Na primanju su bili predstavnici gradskih i županijskih vlasti, javno, kulturnog i gospodarskog života Grada te svećenici, redovnice, vjeroučitelji i drugi vjernici laici. 
Biskup Uzinić zahvalio je svima na dolasku, a čestitajući Božić i Novu godinu zahvalio je Bratovštini sv. Vlaha na čelu s mons. Tomom Lučićem i poželio im uspješnu pripremu nadolazeće Feste.

– U Godini vjere važno je ne isključiti duhovni doživljaj Božića te u lijepe izvanjske oblike slavljenja uključiti otajstvo, susret s Bogom koji nam je došao u Božiću i postao Bog s nama – rekao je biskup Mate Uzinić.

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana