Natrag
22.2.2019 07:53

facebook

twitter

google

rss

dulist

FOTO Betula je najbolja!

14.7.2013 @ 0:04 Baldo Marunčić Sport
37;37

Podijelite:

Dubrovačka vaterpolska ekipa Betula pobjednik je prvog Red Bull Sidrun prvenstva, čija je završnica odigrana u gradskom portu u subotu popodne.

'Betulaši' su na ovom amaterskom vaterpolskom prvenstvu nastupili u sastavu Niko Šalja, Goran Milić, Marko Iveković i Đuro Musladin. Oni su u finalnom meču Sidruna svladali zadarsku ekipu Bazena s 4:2, čime su osvojili glavnu nagradu, put u Mađarsku, na Hungaroring i utrku Formule 1.

Treće mjesto osvojili su simpatični Splićani iz ekipe A di su ti ključi?, koji su u razigravanju za broncu bili bolji od druge dubrovačke ekipe Doktora (sastav Dabelić, Bušlje, Čustović i Grljević) sa 2:1 nakon zlatnog gola u zadnjoj sekundi produžetka.

Doktori ipak nisu ostali praznih ruka, jer upravo je njihov uskok u more prije utakmice ocjenjen najatraktivnijim. Na završnici prvenstva, koje je svoje izlučne turnire imao u Dubrovniku, Splitu i Zadru, nastupilo je ukupno šest ekipa, po dvije iz svakog grada.
 
 

Skupina A
Betula – A di su ti ključi? 4:0
Idassa – Betula 4:8
A di su ti ključi? – Idassa 5:3
 
Skupina B
Doktori – Bumbari 4:2
Bazen – Doktori 5:4
Bumbari – Bazen 1:3
 
Utakmica za 3. mjesto
Doktori – A di su ti ključi? 1:2 (1:1) zlatni gol
 
Finale:
Bazen – Betula 2:4

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana