Natrag
20.2.2019 14:43

facebook

twitter

google

rss

dulist

FOTO Bakalar je uvijek ‘in’

17.12.2013 @ 14:11 Mia Njavro dulist IN
24;24

Podijelite:

Božićni domjenak Turističke zajednice Grada Dubrovnika održao se danas u restoranu Sesame, uz slasne delicije od bakalara chef Marine Žibert.

– Ovaj događaj zove se 'Bakalar&co', jer imamo ovu deliciju na stolu, a vi ste 'company', stoga uživajmo zajedno na domjenku – istaknula je uvodno Jelka Tepšić iz Odjela za za komunikacijske taktike TZ-a, dok se kulinarski akademik Božo Lučić osvrnuo na povijest i ulogu bakalara u našoj kuhinji, naglašavajući kako je 'nekadašnja hrana siromaha postala specijalitet'. Spomenuo je i ključnu ulogu ove namirnice u prevenciji zdravlja.

Nakon zanimljivog predavanja, uslijedilo je i kušanje nekoliko vrsta jela od ove 'blagdanske' ribe, poput bakalara na bijelo ili pak rižota s bakalarom, a tko je sve degustirao ovu namirnicu, pogledajte u našoj fotogaleriji!

Komentari

O autoru: Mia Njavro

Diplomirana novinarka i magistrica komunikologije. U slobodno vrijeme pišem, u radno vrijeme pišem. Prestala sam skupljati salvete, a najčešće se bavim temama od životne važnosti, kao što su filmovi, glazba i društveni mediji.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana