Natrag
19.4.2019 07:02

facebook

twitter

google

rss

dulist

FOTO Asian Dub Foundation oduševili u Parku Orsula!

29.7.2015 @ 19:41 Dulist dulist IN
10;10

Podijelite:

Sinoć 28. srpnja, službeno je započeo prvi Croatia Music Adventures! Projekt čiji je cilj spajanje ekskluzivnih hrvatskih lokacija i stranih glazbenih zvijezda, uspješno je spojio Park Orsulu i Asian Dub Foundation.

Prije nastupa britanske senzacije, publiku je zagrijala Sassja koja je u ožujku objavila hvaljeni album „Taktički praktično“, a njezin je nastup bio najbolja moguća uvertira u show koji je uslijedio.

Ovogodišnji Croatia Music Adventures završava 4. kolovoza kada organizatori Menart BPM i Promoteka u Dubrovnik dovode jednog od najpoznatijih talijanskih pjevača – Marija Biondija koji upravo na turneji promovira novi album „Beyond“ (Sony Music / Menart).

Prema mišljenju samog benda, ovo je bio jedan od njihovih najboljih nastupa u Hrvatskoj. Sinergija publike i izvođača bila je na nevjerojatnom nivou. Na repertoaru su se osim pjesama s novog albuma „More signal and more noise“ našle i starije stvari.

Već sljedećeg utorka, 4. kolovoza, u Park Orsula dolazi Mario Biondi s bendom koji ga je pratio i na fantastičnom koncertu u Lisinskom u Zagrebu. Predgrupa Mariju Biondiju bit će grupa Soul Shadows.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana