Aktualno

FOTO Agroturizam Konavle na prijemu kod Župana

Župan Nikola Dobroslavić, zamjenik župana Joško Cebalo i pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo i more Ivo Klaić primili su danas u Palači Ranjini predstavnike udruge Agroturizam Konavle.

Župana Dobroslavića predstavnici Agroturizma su izvijestili o svojim aktivnostima oko organizacije manifestacije 11. Mirisi Božića u Konavlima. Županu je također prezentiran cjelogodišnji rad Udruge koji je i ove godine, osim brojnih aktivnosti na promidžbi i razvoju Konavala kao destinaciji ruralnog turizma, uključivao i tradicionalne projekte kao što su ‘Proljeće u Konavlima’, ‘Trganje’, edukacijsko putovanje, ‘Gledam svoje Konavle’ i ‘Konavle pod zvijezdama’.

Župan Dobroslavić istaknuo je da u potpunosti podržavaju rad Udruge i manifestaciju ‘Mirisi Božića u Konavlima’ te naglasio da je aktivnost Udruge Agroturizam Konavle iznimno važna za razvoj ruralnog turizma i da bi sličan model trebalo primijeniti i u ostalim dijelovima županije. Predsjednik Udruge Agroturizam Konavle Ivo Vodopić zahvalio je županu na podršci koju županija daje za provedbu projekata Udruge, uručio mu prigodnu poklon – košaricu s tradicijskim konavoskim proizvodima te ga pozvao da i ove godine posjeti Konavle u vrijeme Mirisa Božića.

Pročitajte još

VUČE KORIJENE IZ MOLUNTA Roda Stewarta u Lijepu našu dovela buduća snaha Hrvatica

Dulist

ZBOG ODLASKA U SABOR Mato Franković mjesto predsjednika Turističkog vijeća prepušta Stanku Ljubiću

Dulist

Don Toma odlazi u mirovinu, don Hrvoje Katušić novi rektor crkve sv. Vlaha

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija