Natrag
23.3.2019 19:51

facebook

twitter

google

rss

dulist

FOTO A kako drukčije provesti proljeće nego u vinskom carstvu čarobnog Pelješca?

26.2.2018 @ 18:49 Dulist dulist IN
11;11

Podijelite:

Uskoro ćemo uživati u manifestaciji ‘Idemo na Pelješac u vinsko carstvo’ koja će se održati na Pelješcu od 28. travnja do 1. svibnja! 

Riječ o Pelješcu putuje posvuda, pa je tako nakon prezentacije u Zagrebu održana je i druga vinska prezentacija u vine baru Guines u Sarajevu, gdje su gosti mogli uživali u gastronomskoj ponudi Pelješca te čuvenim vinima Plavac mali, Postup i Dingač. Matuškov Dingač, te vina PZ Putniković, PZ Janjina, PZ Dingač i PZ Postup, vina Bezek i Edivo uz sir iz maslinog ulja, hrostule i ušećerene bademe bili su užitak za nepce za svakog posjetitelja.

O MANIFESTACIJI
Prvi dan očekuje vas šetnja kroz vinograde plavca malog, seljačka marenda na guvnu uz muziku, folklor i natjecanje u kuhanju graha.

Drugi dan je organizirana šetnja Napoleonovom stazom od Stona do Ponikava te degustacija vina u ponikovskim vinarijama. Na Dračama na mulu vas očekuju vinari sa svojim vinima i školjkari sa kamenicama a u PZ Postup vas čeka pelješka janjetina s ražnja sa OPG Antunović iz Kune.

Osim kušnje kvalitetnih i vrhunskih vina članovi udruga Plavac mali i Pelješki vinski puti potrudit će se se organizacijski obogatiti i vinsko turističku ponudu bogatim dodatnim sadržajem.

Nakon dobre zabave po vinarijama Pelješca 1. svibnja PD Sv. Ilija iz Orebića organizira tradicionalni uspon na brdo Sveti Ilija.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana