DuList IN

FOTO/600 maškaranih mališana sudjelovalo na Malom karneval festu u Cavtatu

Tko se danas popodne našao u Cavtatu, sudjelovao je maškaran ili nemaškaran na 34. po redu Malom karneval festu.

S početkom u 15 sati ispred Doma kulture u Cavtatu započela je povorka maškaranih skupina predvođena limenom glazbom te cavtatskim i župskim mažoretkinjama. U maškaranoj povorci sudjelovalo je oko 600 malih maškara, što skupnih grupnih maski, što pojedinačnih koja su se priključila povorci sa svojim roditeljima te se prošlo rivom.

Cavtatsku je rivu obojalo šarenilo boja i osmjeha, sve do hotela Croatije gdje je u 16 sati započeo program. Odličnu atmosferu zagrijao je voditeljski duo: Ana Radojević te Emerson de Souza Cruz, a svojim nastupima program su obogatili Plesni studio Lazareti te Convivo, plesna grupa Dance Around i plesna skupina Gruda.

Sve su se grupne maske predstavile roditeljima i posjetiteljima kongresne dvorane hotela Croatije i sve su maske nagrađene. Odlične plesne skupine su zabavljale prisutne te podučavale djecu tradicionalnim maškaranim pjesmama poput Raspe, Patkice i Čička. Pjevalo se i plesalo, dobro zabavljalo pa su tako i tri najbolja pjevača tradicionalnih pjesama izabrani i nagrađeni kao najbolji!

Osim što se dobro zabavljalo, s dobrim ciljem su se prikupljali i humanitarni prilozi za gospodina Stijepa Šutića.

Pročitajte još

#DuListovđardin SVE NA JEDNOM MJESTU Jedini Vrtlar vašeg đardina

Dulist

IDEMO U DRIVE-IN KINO! Tri dana filmskih klasika u Luci Gruž

Dulist

#DuListovđardin IDEALNO MUŠKO CVIJEĆE Macanove orhideje

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija