Natrag
22.4.2019 16:20

facebook

twitter

google

rss

dulist

Food eliminator do suza nasmijao Dubrovčane

12.3.2014 @ 9:25 Ana Prohaska dulist IN
10;10

Podijelite:

Predstavu „Food eliminator“ koja je vrlo brzo postala pravi hit, napokon je vidjela i dubrovačka publika. Naime, za dvije jučerašnje izvedbe ove komedije koja odiše bosanskim humorom u kinu Sloboda tražila se karta više.

Komedija „Food eliminator“, sa Milanom Pavlovićem u naslovnoj ulozi prati sudbinu simpatično glupavog „Food Eliminatora“ i njegove obitelji, a komične situacije u koje upada samo su dio njegovih nevjerojatnih životnih puteva od gubitnika do ispunjenja životnog sna da oženi Severinu, što mu na kraju i polazi za rukom.

U predstavi upoznajemo njegove roditelje, oca Mehmeda (Slaven Vidak), majku Šidu (Haris Gigo Aljević) i sestru Dinu (Staša Dukić) čiju bizarnu svakodnevnicu prekida vijest da se njihov dragi sin i brat, kako ga od milja zovu, „Food Eliminator“ ženi za djevojku svojih snova koju je upoznao na privremenom radu u Brazilu.

Karakteri i likovi koje utjelovljuju glumci iz predstave „Food Eliminator“ na sebi svojstven način i orginalno dočaravaju karaktere i likove sa kojima se susrećemo u svakodnevnom životu, bilo da se radi o običnim ljudima ili ljudima iz javnog i estradnog života.
Milan Pavlović i ostatak glumačke ekipe koju on sam od milja zove „DRUŽBA SINJEG GOLUBA“ zasigurno su sinoć dobro nasmijali, pa čak i do suza, okupljene Dubrovčane!

Komentari

O autoru: Ana Prohaska

Diplomirana sam novinarka i doktorandica na Doktorskom studiju Povijest stanovništva. Bavim se problematikom iseljavanja povijesne jezgre Dubrovnika i poviješću Dubrovačke Republike..

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana