DuList IN

Food eliminator do suza nasmijao Dubrovčane

Food eliminator

Predstavu „Food eliminator“ koja je vrlo brzo postala pravi hit, napokon je vidjela i dubrovačka publika. Naime, za dvije jučerašnje izvedbe ove komedije koja odiše bosanskim humorom u kinu Sloboda tražila se karta više.

Komedija „Food eliminator“, sa Milanom Pavlovićem u naslovnoj ulozi prati sudbinu simpatično glupavog „Food Eliminatora“ i njegove obitelji, a komične situacije u koje upada samo su dio njegovih nevjerojatnih životnih puteva od gubitnika do ispunjenja životnog sna da oženi Severinu, što mu na kraju i polazi za rukom.

U predstavi upoznajemo njegove roditelje, oca Mehmeda (Slaven Vidak), majku Šidu (Haris Gigo Aljević) i sestru Dinu (Staša Dukić) čiju bizarnu svakodnevnicu prekida vijest da se njihov dragi sin i brat, kako ga od milja zovu, „Food Eliminator“ ženi za djevojku svojih snova koju je upoznao na privremenom radu u Brazilu.

Karakteri i likovi koje utjelovljuju glumci iz predstave „Food Eliminator“ na sebi svojstven način i orginalno dočaravaju karaktere i likove sa kojima se susrećemo u svakodnevnom životu, bilo da se radi o običnim ljudima ili ljudima iz javnog i estradnog života.
Milan Pavlović i ostatak glumačke ekipe koju on sam od milja zove „DRUŽBA SINJEG GOLUBA“ zasigurno su sinoć dobro nasmijali, pa čak i do suza, okupljene Dubrovčane!

Pročitajte još

Ante Jonjić osvojio dva zlata na međunarodnom natjecanju u Crnoj Gori

Dulist

[VIDEO] PRVA LJUBAV, PRVA BOL Poslušajte novu pjesmu Domenice

Dulist

PROŠLO LJETO IM JE BILO NEZABORAVNO David Beckham supruzi Victoriji čestitao 50. rođendan fotografijom s Lopuda

Dulist