Zanimljivosti

Fond stipendija preko 2,5 milijuna kuna

Američka visoka škola za menadžment i tehnologiju, RIT / ACMT, raspisala je Natječaj za dodjelu stipendija za upise u iduću akademsku godinu, a prijaviti se mogu svi učenici četvrtih razreda srednjih škola, kandidati koji su već upisani na neku drugu visokoobrazovnu instituciju i kandidati koji su prijašnjih godina završili srednjoškolsko obrazovanje.

Fond stipendija iznosi više od 2,5 milijuna kuna, a prijave se zaprimaju do 15. Veljače. Rezultati će biti objavljeni 15. ožujka 2013. Kandidati koji se prijave do 15. veljače imaju prednost prilikom razmatranja za dodjelu stipendija. Kandidati čije se prijave zaprime nakon 15. veljače, bit će razmotreni u slučaju da sva financijska sredstva još uvijek nisu dodijeljena.

Kriteriji za odabir su dosadašnja akademska postignuća, financijske potrebe i motivacija za studiranje na RIT/ACMT-u.
Za prijavu na Natječaj potrebno je; ispuniti neobvezujući obrazac za prijavu koji se nalazi na sljedećem linku: www.acmt.hr/application, dostaviti prijepis ocjena iz srednje škole, napisati i dostaviti motivacijski esej na engleskom jeziku, pristupiti motivacijskom razgovoru na engleskom jeziku. Kandidati koji su već upisani na neku drugu visokoobrazovnu ustanovu,  osim navedenog, trebaju dostaviti i prijepis ocjena s druge visokoobrazovne ustanove – poručuju iz ACMT-a. 

Pročitajte još

PERFORMANS ILI IGRA SKRIVAČA? Bankomat ‘sakrili’ šarenim linculom

Dulist

NATJECANJE U RUSIJI Dubrovkinja Marina Kovačić u borbi za titulu najbolje recepcionerke

Dulist

‘ELITNI’ TURIZAM Ogulio jaja i prizalogajio prije leta

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija