Natrag
18.3.2019 17:12

facebook

twitter

google

rss

dulist

Fond stipendija preko 2,5 milijuna kuna

20.11.2012 @ 13:36 Dulist Zanimljivosti

Podijelite:

Američka visoka škola za menadžment i tehnologiju, RIT / ACMT, raspisala je Natječaj za dodjelu stipendija za upise u iduću akademsku godinu, a prijaviti se mogu svi učenici četvrtih razreda srednjih škola, kandidati koji su već upisani na neku drugu visokoobrazovnu instituciju i kandidati koji su prijašnjih godina završili srednjoškolsko obrazovanje.

Fond stipendija iznosi više od 2,5 milijuna kuna, a prijave se zaprimaju do 15. Veljače. Rezultati će biti objavljeni 15. ožujka 2013. Kandidati koji se prijave do 15. veljače imaju prednost prilikom razmatranja za dodjelu stipendija. Kandidati čije se prijave zaprime nakon 15. veljače, bit će razmotreni u slučaju da sva financijska sredstva još uvijek nisu dodijeljena.

Kriteriji za odabir su dosadašnja akademska postignuća, financijske potrebe i motivacija za studiranje na RIT/ACMT-u.
Za prijavu na Natječaj potrebno je; ispuniti neobvezujući obrazac za prijavu koji se nalazi na sljedećem linku: www.acmt.hr/application, dostaviti prijepis ocjena iz srednje škole, napisati i dostaviti motivacijski esej na engleskom jeziku, pristupiti motivacijskom razgovoru na engleskom jeziku. Kandidati koji su već upisani na neku drugu visokoobrazovnu ustanovu,  osim navedenog, trebaju dostaviti i prijepis ocjena s druge visokoobrazovne ustanove – poručuju iz ACMT-a. 

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana