Aktualno

FLYDUBAI U ljeto 2018. povezani Dubrovnik i Dubai

FLYDUBAI U ljeto 2018. povezani Dubrovnik i Dubai

Flydubai, aviokompanija sa sjedištem u Dubaiju, najavila je letove za dvije nove sezonske destinacije za sljedeću godinu, od kojih je jedna Dubrovnik, a druga Kutaisi u Gruziji, što su ujedno posljednje dvije destinacije koje flydubai dodaje u svoju mrežu za ljeto 2018.

Tako flydubai postaje prva aviokompanija koja ima direktne letove iz Ujedinjenih Arapskih Emirata za Dubrovnik, i to od 10. travnja do 25. listopada 2018. do četiri puta tjedno.

Uz Tibilisi i Batumi, Kutaisi postaje treća gruzijska destinacija za koju leti aviokompanija flydubai. Za Kutaisi će se između 14. lipnja i 22.rujna 2018. letjeti tri puta tjedno.

Ovime aviokompanija flydubai povećava svoju europsku mrežu za sljedeće ljeto na 22 destinacije, što uključuje 11 destinacija u Rusiji, Bosni i Hercegovini, Bugarskoj, Češkoj, Makedoniji, Crnoj Gori, Rumunjskoj, Srbiji, Slovačkoj, Turskoj, zatim dvije destinacije u Ukrajini i novu sezonsku liniju u Hrvatskoj.

-Prvi smo put ove godine našim putnicima ponudili direktne letove do popularnih ljetnih destinacija. S obzirom na uspješnost ovih linija odlučili smo o daljnjem povećanju mogućnosti za sljedeću godinu te se veselimo prvim letovima za Dubrovnik i Kutaisi – rekao je komentirajući najavu Ghaith Al Ghaith, glavni izvršni direktor aviokompanije flydubai te dodao:

-Ove popularne nove linije, kao i nastavak letova za Batumi, Tivat i Qabalu, nadopunit će našu postojeću sveobuhvatnu mrežu te će ovog ljeta našim putnicima pružiti više mogućnosti za istraživanje, posebice jer smo uočili više povezivanja prometa na našu mrežu, što je rezultat naših interline i codeshare sporazuma – istaknuo je Al Ghaith.

Pročitajte još

Dragovoljci HRM Dubrovnik na prijemu kod komodora Dojkića

Dulist

DODIJELJENO DESET ‘A’ DRŽAVNIH STIPENDIJA Saznajte tko su najbolji studenti Sveučilišta u Dubrovniku

Marko Džamarija

SANITAT POZIVA Javite se ako želite banak na gruškoj placi

Dulist