Sport

FINALE DIVLJE LIGE Tko će slaviti treći put?

Dubrovnik, 310716. Pobjedom ekipe Elite u danasnjem finalu odigranom u staroj gradskoj luci zavrseno je ovogodisnje Prvenstvo dubtovackih kupalista u vaterpolu, popularna Divlja liga. Elita je u finalu pobijedila momcad Fun H2O iz Mlina. Foto: Niksa Duper / CROPIX

Ostalo je još samo da se odigra finale.

Nema utakmice za treće mjesto budući je na snazi ostala odluka da se prekinuto polufinale između Kamena malog Cavtat i Kokota, a koje je skrivio član Kokota, registrira 5:0 za Kamen mali Cavtat, a momčad koja je skrivila prekid se diskvalificira. Eliti je pripala bronca, stoji na stranici Divlje lige.

Rok za promjenu odluke bio je u subotu, 24. kolovoza. U petak, 23. kolovoza, četiri sastava su se izjasnila da se slažu s odlukom.

U velikom finalu, koje počinje u srijedu, 28. kolovoza, u 17.45 sati, igrat će tako FUN H2O Mlini i Kamen mali Cavtat. Oba sastava su po dva puta osvajala naslov: FUN 2014. i 2017., a Kamen mali 2013. i 2015. godine. Već su jednom bili suparnici u velikom finalu – 2013. godine.

Program u Portu počet će u 16.45 sati revijalnom utakmicom.

Pročitajte još

USUSRET DERBIJU JUG-MLADOST Kobešćak: ‘Čeka nas čvrsta utakmica kvalitete europske Lige prvaka’

Dulist.hr

GLASUJTE Joković i Bušlje idu po titulu Total Waterpolo Player 2019

Dulist

TJEDNI TURNIR Najbolji bridž par ovog puta su Obad i Tikvica

Dulist.hr

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija