Aktualno

FILMSKI FESTIVAL DJECE I MLADIH Otvoren osmi DUff!

FILMSKI FESTIVAL DJECE I MLADIH Otvoren osmi DUff!

Osmo izdanje među mladim filmašima izuzetno popularnog DUffa održava se od 15. listopada u Dubrovniku, a ovaj je festival svečano otvoren u četvrtak navečer u Kinu Sloboda. tvorila ga je zamjenica gradonačelnika Jelka Tepšić istaknuvši kako je Duff postao značajan događaj na Mediteranu za dječje i stvaralaštvo mladih u filmskoj industriji.
-Ova gradska uprava i dalje će podržavati rad ovog festivala i pomoći mu da se razvija, da bude još snažniji i bolji i da našim organizatorima nikad ne ponestane dobre volje i želje za uspjehom i daljnjim napretkom – rekla je Tepšić na otvaranju.
Duff traje do 20. listopada uz natjecateljske, dječje, revijalne i premijerne projekcije te već tradicionalno bogati radionički, ali i popratni program. U Dubrovniku se susreće oko 150 gostiju, autora, mentora, djece iz desetak zemalja kako bi se upoznali, družili ali i nešto naučili.
Ovogodišnji festival koji od samog početka organiziraju Kinematografi Dubrovnik i Udruga Luža te Ljetna škola filma Šipan u (pod)znaku je Orlanda i njegovog lakta, a uz partnerstvo europskog projekta namijenjenog mladima #EUandME.

Pročitajte još

Gorana Stepanić i Pavel Gregorić održali predavanje ‘Lice i naličje retorike u djelu Nikole Vitova Gučetića’

Dulist

Policija za vikend pojačano nadzire najteže prometne prekršaje

Dulist

DONIRAJTE ZA MARIJA Velika akcija Udruge ‘Tata je tata’

Dulist