DuList IN

Festiwine okuplja nove partnere

Još jedan značajan partner pridružio se ekipi prvog regionalnog vinskog festival Dubrovnik FestiWine koji će se održati od 24. do 26. travnja u Klarisi.

Generalni pokrovitelj i ujedno ‘zlatni sponzor’ – Privredna banka Zagreb – prepoznala je potencijal i važnost ovog festivala, koji u prvom planu ima promociju vina Dubrovačko-neretvanske županije.

Župan dubrovačko-neretvanski Nikola Dobroslavić primio je u petak na radni sastanak Dolores Orlić, direktoricu Centra za poslove s poduzećima PBZ-a, Regija Dalmacija, Podružnica Dubrovnik. Tom je prilikom Župan zahvalio Privrednoj banci na podršci te izrazio nadu da će se suradnja nastaviti i u idućim godinama trajanja festivala.

Još jedna jako važna potpora Festivalu stigla je prošli tjedan. Naime, Dubrovnik Festiwine će se održati pod pokroviteljstvom Predsjednika Republike Hrvatske dr. Iva Josipovića, koji je ovom prilikom poručio:

– Cijeneći važnost ove manifestacije za pozicioniranje lokalnih vina u ukupnoj turističkoj ponudi, prihvatio sam pokroviteljstvo festivala, čime želim dati dodatni poticaj i potporu svima koji su svoje znanje i rad posvetili promicanju, razvoju i unapređenju vinarstva u Dubrovačko-neretvanskoj županiji.

Dubrovačko-neretvanska županija, županijska razvojna agencija DUNEA u suradnji sa agencijom Dubrovnik PartneR zaduženi su za realizaciju prvog regionalnog vinskog festival Dubrovnik FestiWine, a u sklopu prekograničnog projekta inetarktivnog razvitka vinarstva i turizma ”Mreža vinskog turizma – WiNe” (Wine Network Tourism) čije je središnje događanje upravo regionalni festival vina Dubrovnik FestiWine.

Pročitajte još

Jeli smo ih i zelene, a danas većina djece nema pojma što su đenerike

Dulist

U Dubrovnik uplovila luksuzna ljepotica ruskog naftnog magnata

Dulist

ZABAVA ISPRED VELIKOG PLATNA Prepuno drive-in kino u gruškoj luci

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija